Σελίδες

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

ECDL Online Μαθήματα μέσω e-learning

ECDL Online Μαθήματα


Παρακολουθήστε το σεμινάριο του MS Office εξολοκλήρου από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης i-Cosmos σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευθείτε εξίσου γρήγορα και αποτελεσματικά προσαρμόζοντας την εκπαίδευση στο δικό σας πρόγραμμα. Αφού ο μαθητής παρακολουθήσει το online μάθημα μέσω της πλατφόρμας e-learning έχει τη δυνατότητα να ασκηθεί σε δομημένο ασκησιολόγιο για την κάθε ενότητα που παρακολούθησε. Καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων ο μαθητής μπορεί να επικοινωνεί μέσω email με τον καθηγητή του σεμιναρίου, για επίλυση αποριών και καθοδήγηση ως προς της μελέτη του.

Μεθοδολογία και παροχές e-learning


Με την εγγραφή στο πρόγραμμα e-learning μπορείτε να παρακολουθήσετε, είτε στους χώρους μαθημάτων της σχολής LABTECH είτε μέσω Skype, ένα μάθημα εξοικείωσης του συστήματος elearning i-Cosmos. Συμμετέχοντας στα online μαθήματα ECDL κάθε μαθητής παραλαμβάνει:

1. Κωδικούς πρόσβασης στο learning management system "i-Cosmos"
2. Διαδραστικές παρουσιάσεις με την ύλη για τις 7 ενότητες ECDL
3. Online τεστ για προετοιμασία εξετάσεων και από το σπίτι
4. Σύστημα Εκμάθησης Τυφλού συστήματος Πληκτρολόγησης
5. Έντυπες σημειώσεις για κάθε ενότητα
6. Ψηφιακές σημειώσεις για κάθε ενότητα (e-book)

ECDL e-learning Demo


Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μία ενότητα από τα online μαθήματα ECDL για να κατανοήσετε καλύτερα τη δομή και το περιβάλλον των μαθημάτων.

Έναρξη επόμενου τμήματος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου