Σελίδες

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Τα νέα Transformer Tablets από την ASUS

Η ASUS παρουσίασε τα 600 και 810 Windows RT/8 Transformer tablets


Στα πλαίσια της έκθεσης Computex η ASUS ανακοίνωσε πριν από λίγο τα Windows tablets 600 και 810 με σχεδιαστικές πινελιές της σειράς Transformer. Η μεγαλύτερη διαφορά των δύο αυτών tablets είναι ότι το 600 τρέχει την έκδοση Windows RT ( αρχιτεκτονική ARM) ενώ το 810 τρέχει την Intel έκδοση των Windows 8. Και τα δύο tablets διαθέτουν αποσπώμενο πληκτρολόγιο θυμίζοντας έτσι τη σειρά Transformer της εταιρείας.


Όπως και οι Android συσκευές της σειράς Transformer, το 600 ενσωματώνει Tegra 3 chip, με τη διαφορά ότι η μνήμη RAM του είναι 2GB. Η οθόνη του είναι 10.1”ιντσών, τεχνολογίας Super IPS+ και με ανάλυση 1366x768 pixel. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει φωτογραφική μηχανή 8MP με LED flash, ενώ ενσωματώνεται και εμπρόσθια στα 2MP για video κλήσεις. Υποστηρίζεται ακόμη συνδεσιμότητα WiFi, Bluetooth 4.0, δέκτης GPS, γυροσκόπιο, ηλεκτρονική πυξίδα και chip ασύρματων πληρωμών NFC.
Για να δέιτε τι σημαίνει αποσπώμενο πληκτρολόγιο παρακολουθήστε το βιντεάκι που ακολουθεί. 

Όσον αφορά το 810 tablet, ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Medfield χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτόν και 2GB RAM. Διαθέτει την ίδια τεχνολογία οθόνης με το 600, ανάλυσης 1366x768 pixel με το μέγεθός της όμως να είναι λίγο μεγαλύτερο στις 11.6” ίντσες. Στην παρουσίασή του έγινε επίδειξη χειρισμού της συσκευής με μια γραφίδα Wacom, η οποία επιτρέπει παράλληλη χρήση της μαζί με την αφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου