Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών



Την έκδοση νέας προκήρυξης με εμπλοκή του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μονίμων στο Λιμενικό Σώμα (Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.) προετοιμάζει το υπουργείο Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο και φέρει την υπογραφή του αρμόδιου υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Πλακιωτάκη, ορίζονται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την απευθείας κατάταξη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Οικονομικού, προερχόμενων από ιδιώτες πτυχιούχους τμημάτων οικονομικής επιστήμης Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.).

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός εξαιρείται από τη διαδικασία εισαγωγής στις Σχολές Σημαιοφόρων και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς θα πραγματοποιηθεί μέσω μοριοδότησης.

Οι θέσεις που έχουν ήδη προκηρυχθεί είναι:



Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να καταταγούν στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, ως απευθείας κατάταξης Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Οικονομικού, θα πρέπει:

  • Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της Χώρας.
  • Να μην έχουν υπερβεί το 35ο έτος της ηλικίας τους, όριο το οποίο θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού
  • Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει ή να εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να βρίσκονται νόμιμα εκτός στρατεύματος
  • Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,63 μ., αμφότεροι χωρίς υποδήματα.
  •  Να είναι υγειονομικώς κατάλληλοι
  • Να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση (Β2) της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής γλώσσας
  • Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (1) επεξεργασία κειμένων, (2) υπολογιστικά φύλλα και (3) υπηρεσίες διαδικτύου.
  • Να μην έχουν καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό
  • Να μη διώκονται ως φυγόποινοι ή φυγόδικοι
  • Να μην έχουν στερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων
  • Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική)
  • Να μην είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών.
  • Να μην έχουν εκπέσει από στρατιωτικό βαθμό, αποβληθεί ή απολυθεί κατά περίπτωση από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας καθώς και από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, εξαιτίας τέλεσης πειθαρχικών παραπτωμάτων.
  • Να μη φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ), ή οπές από διάτρηση σώματος (piercing), σε εξωτερικά εμφανές σημείο του σώματός τους, κατά την περιβολή της στρατιωτικής στολής, σύμφωνα με τις ισχύουσες για το προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διατάξεις

Όσοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα και επιθυμούν να καταταγούν ως απευθείας κατάταξης Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Οικονομικού, πρέπει να υποβάλουν -όπως θα καθορίζεται λεπτομερώς στην προκήρυξη και μέσα στις προθεσμίες που θα ορίζονται σ’ αυτή- τα εξής δικαιολογητικά:

  • Δύο (2) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου. Στο πίσω μέρος κάθε φωτογραφίας ο υποψήφιος υποχρεούται να αναγράψει το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο του, ευκρινώς.
  • Φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητάς τους (δύο όψεις) (ή του δελτίου στρατιωτικής τους ταυτότητας για όσους εκπληρώνουν ως στρατεύσιμοι την στρατιωτική τους υποχρέωση).
  • Παράβολο δέκα (10) ευρώ με τα στοιχεία του υποψηφίου.
  • Τίτλο ξένης γλώσσας. Για την απόδειξη γνώσης της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής γλώσσας επιπέδου αρίστου, πολύ καλού και καλού, υποβάλουν τους αντίστοιχους τίτλους που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’ της παρούσας.
  • Τίτλο σπουδών
Κατά των πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Διαδικασία Μοριοδότησης

Η μοριοδότηση των συμμετεχόντων υποψηφίων πραγματοποιείται μηχανογραφικά και προσδιορίζεται από το βαθμό του τίτλου σπουδών τους ο οποίος πολλαπλασιάζεται επί εκατόν δέκα (110) και ελέγχεται μέχρι εκατοστού της μονάδας.

Όσοι είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης λαμβάνουν επιπλέον τετρακόσια (400) μόρια.

Όσοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης λαμβάνουν επιπλέον διακόσια (200) μόρια.

Αν ο υποψήφιος κατέχει δεύτερο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο της θέσης, μοριοδοτείται επιπλέον με ποσοστό 30% των μορίων που προβλέπονται για τον αντίστοιχο πρώτο τίτλο.

Βαθμολογούνται το μέγιστο δύο (2) μεταπτυχιακοί και δύο (2) διδακτορικοί τίτλοι σπουδών.

Ισχύουν όλοι οι συνδυασμοί μεταξύ συνόλου διδακτορικών και συνόλου μεταπτυχιακών τίτλων, κάθε φορά όμως υπολογίζεται ο συνδυασμός τίτλων που αποδίδει τα περισσότερα μόρια ανά κατηγορία (μεταπτυχιακού/διδακτορικού).




Προθεσμία Υποβολής Δικαιολογητικών

Οι υποψήφιοι για την προκήρυξη του λιμενικού 2022, δεν θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις. Μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, έως και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022.


Πιστοποίηση Πληροφορικής

Στην προκήρυξη του Λιμενικού πρόσθετο προσόν για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ διοικητικό, για την υποβολή υποψηφιότητας αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε πιστοποίηση πληροφορικής (κωδικός 001). Για να είναι αποδεκτή από το δημόσιο η πιστοποίηση πληροφορικής πρέπει να έχει αποκτηθεί από έναν από τους αδειοδοτημένους φορείς για πιστοποιήσεις πληροφορικής: ECDL, ICT, Global Cert, ACTA, Infotest, Keycert, Cambridge.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και πιστοποίηση πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στις παρακάτω ενότητες:

  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer και Outlook)

Μαθήματα Πληροφορικής και κόστος πιστοποίησης


Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού.

Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται του κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.

Τελικό Κόστος: 175 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Βιβλία, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, εξέταση 3 ενοτήτων, Έκδοση Πιστοποιητικού

Περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα σε ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.

Δηλώστε συμμετοχή στα μαθήματα, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.



Σχόλια

  1. Καλησπέρα μένω Πάτρα, πως μπορώ να συμμετάσχω για την πιστοποίηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, μπορείτε να κάνετε μαθήματα και προετοιμασία εξετάσεων μέσω e-learning από το σπίτι σας. Οι εξετάσεις θα δοθούν στο πλησιέστερο σε εσάς εξεταστικό κέντρο.

      Διαγραφή
    2. na rwthsw gia tis prokurhxeis upaxiwmatikwn k limenofulakwn peirazei p exw gallika k ispanika k oxi agglika?

      Διαγραφή
    3. Τα αγγλικά πρέπει να τα έχεις οπωσδήποτε τουλάχιστον σε lower επίπεδο. Αν έχεις και τα υπόλοιπα ακόμα καλύτερα θα έχεις πιο πολλά μόρια! Αλλά αν δεν έχεις τα αγγλικά δεν μπορείς να καταθέσεις.

      Διαγραφή
    4. Πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να εχει πιστοποίηση γνώσης Η/Υ για να πάρει μέρος στο διαγωνισμό?

      Διαγραφή
    5. Ναι, και η πιστοποίηση υπολογιστών και η μία ξένη γλώσσα είναι υποχρεωτικά προσόντα. Αλλιώς δεν δέχονται καν την αίτηση.

      Διαγραφή
  2. Είναι σίγουρο ότι οι τρεις ενότητες με καλύπτουν για τη προκύρηξη του λιμενικού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επίσημο κείμενο της προκήρυξης για τις προσλήψεις στο λιμενικό σώμα για το 2013 δεν έχει δημοσιευτεί ακομα. Με βάση την προκήρυξη του 2011 οι τρεις ενότητες ήταν απαραίτητο προσόν για την πρόσληψη. Όμως 100% βεβαιότητα δεν υπάρχει όσο δεν έχουμε το νέο κείμενο. Για παράδειγμα στην προκήρυξη για τη στελέχωση της νέας ΕΡΤ ζητήθηκαν 5 ενότητες με τη κάθε μια να δίνει επιπλέον μόρια.

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή με τις 5 ενότητες είμαι οκ για το λιμενικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να είναι οποιοσδήποτε 100% σίγουρος πρέπει να έχει και τις 6 ενότητες που έχουν αναγνωρισθεί από τον ΑΣΕΠ για τους διαγωνισμούς του δημοσίου. Δηλαδή: Word, Excel, Internet, PowerPoint, Access, και Windows. Εκτός κ αν έχει συγκεκριμένη προκήρυξη στα χέρια του οπότε γνωρίζει ακριβώς τι θα του ζητηθεί. Αντικειμενικά το πρόβλημα με τους περισσότερους διαγωνισμούς του δημοσίου είναι ότι όταν δημοσιεύεται η προκήρυξη δεν υπάρχει πλέον επαρκής χρόνος για να αποκτήσει τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται.

      Διαγραφή
  4. Το δίπλωμα αυτό κάνει μόνο για το λιμενικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πιστοποίηση πληροφορικής που παίρνετε όταν ολοκληρώσετε επιτυχώς τις εξετάσεις είναι κατάλληλη για όλους τους διαγωνισμούς του δημοσίου κ τον ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπέρα,είμαι από Χαλκιδική, ενδιαφέρομαι και εγώ για το λιμενικό και την συγκεκριμένη εξέταση στην πληροφορική. μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να κάνω τα μαθήματα και την προετοιμασία των εξετάσεων μέσω e-learning,σε περίπτωση που δεν μπορέσω να έρθω Αθήνα, επειδή δεν γνωρίζω? και πώς μπορώ να μάθω με σιγουριά πότε αρχίζουν τα μαθήματα, πόσο θα είναι το συνολικό κόστος και αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για να γραφτώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείτε να κάνετε (από το σπίτι σας) τα μαθήματα που απαιτούνται για την αναμενόμενη προκήρυξη του Λιμενικού, μέσω του e-learning συστήματός μας.
      Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά, για να μας δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για την εγγραφή σας και να σας σταλούν οι οδηγίες πρόσβασης και παραγωγικής χρήσης του συστήματος e-learning.
      Από εκεί και μετά μελετάτε στο ρυθμό που σας ταιριάζει και μόλις ολόκληρώσετε την on-line προετοιμασία σας, μας δηλώνετε σε ποιά απο τις προγραμματισμένες εξεταστικές της Σχολής θέλετε να έρθετε για να δώσετε τις εξετάσεις Πιστοποίησης.
      Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πω είναι καλύτερα να μας καλέσετε στο 2104256830, προκειμένου να μπορέσουμε να σας λύσουμε όποιαδήποτε απορία.

      Διαγραφή
  7. Μια ερωτηση πρεπει να εισαι υποχρεωτικα 1,70 υψος δηλαδη με 1,67 κοβεσαι?? ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, αυτό εξαρτάται από τον αξιωματικό της αστυνομίας που θα κάνει τη μέτρηση.

      Διαγραφή
  8. Καλημερα μια ερωτηση... στην προκηρυξη αναφερει καποιες συγκεκριμενες σχολες ΑΕΙ αν καποιος εχει πτυχιο π.χ. φιλοσοφικης δεν μπορει να κανει αιτηση?? ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αξιωματικοί (σημαιοφόροι) δεν μπορούν να είναι από οποιαδήποτε σχολή γιατί αφορούν θέσεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες( πχ μηχανολόγοι)., μπορείτε όμως να καταθέσετε τα χαρτιά σας στους υπαξιωματικούς και στους λιμενοφύλακες.

      Διαγραφή
  9. δεν εχω ecdl αλλα εχω πιστοποιηση απο την σχολη π εχω τελειωσει αυτο το χαρτι μετραει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, αν η σχολή σας είναι ΑΕΙ ή ΤΕΙ και είχατε τουλάχιστον 4 εξάμηνα μαθημάτων υπολογιστών και έχετε σχετική βεβαίωση από τη γραμματεία της σχολής σας τότε καλύπτεστε. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε ποια πιστοποιητικά πληροφορικής σας καλύπτουν για την συγκεκριμένη προκήρυξη για το λιμενικό στο Β' παράρτημα στο τέλος της προκήρυξης.

      Διαγραφή
  10. αν δεν εχς δηλαδη πιστοποιησης αγγλικων κ Υ/Η δεν μπορω να κανω τα χαρτια μ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιστοποίηση αγγλικών αποτελεί απαραίτητο προσόν. Αν έχετε γνώσεις αγγλικών μπορείτε σχετικά σύντομα να αποκτήσετε την κατάλληλη πιστοποίηση μέσω του e-learning συστήματος Bullats από το πανεπιστήμιο του Cambridge. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2104256830

      Διαγραφή
  11. kalimera eyxaristw gia thn apantisi...ta xartia ta opoia prepei na katathesw einai ayta p einai mesa sthn prokyrhksi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπερα! μια ενημερωση θα ηθελα... ενδιαφερομαι να μπω στο λιμενικο σωμα,ειναι απαραιτητο να εχω τελειωσει καποια σχολη με συγκεκριμενη ειδικοτητα? ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γνωριζετε ποτε ειναι η επομενη προκυρηξη για το λιμενικο σωμα?

      Διαγραφή
    2. Η προκήρυξη που θα βγει για τους λιμενοφύλακες δεν απαιτεί πτυχίο από συγκεκριμένη σχολή. Στη περίπτωση της προκήρυξης των σημαιοφόρων απαιτούνται ανάλογα τη θέση, πτυχία από συγκεκριμένες ειδικότητες που αναγράφονται αναλυτικά στο τέλος του κειμένου της προκήρυξης.

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει ακόμα σαφής ημερομηνία για την επόμενη προκήρυξη. Μόλις υπάρχει κάτι νεώτερο θα ενημερώσουμε άμεσα τις πληροφορίες στη σελίδα μας.

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω το εξής : σε περίπτωση που κάποιος έχει αποφοιτήσει από σχολή η οποία έχει ως αντικείμενο την πληροφορική ,όπως π.χ. Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, τότε χρειάζεται κάποια άλλη πιστοποίηση εκτός από τον τίτλο σπουδών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν η σχολή σας είναι ΑΕΙ ή ΤΕΙ και έχετε σχετική βεβαίωση από τη γραμματεία της σχολής σας τότε καλύπτεστε. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε ποια πιστοποιητικά πληροφορικής σας καλύπτουν για την συγκεκριμένη προκήρυξη για το λιμενικό στο Β' παράρτημα στο τέλος της προκήρυξης.

      Διαγραφή
  14. Καλησπέρα!!!Ενδιαφέρομαι για το λιμενικό. Έχω υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις στο Σώμα Αλεξιπτωτιστών. Έχει επιπλέον μόρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, σύμφωνα με την προκήρυξη του 2011 για τις θέσεις των Υπαξιωματικών και των Λιμενοφυλάκων προκηρύσσονται ξεχωριστές θέσεις για όσους έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις. Στους λιμενοφύλακες για παράδειγμα από τα 280 άτομα οι 40 αφορούσαν ειδικότητες Ειδικών Δυνάμεων.

      Διαγραφή
  15. μπορω να κανω τα χαρτια μου και για τις τρεις προκυριξεις του λιμενικου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπερα θελω να μπω στο λιμενικο εχω απολυτηριο λυκειου χαρτι αγγλικων Michigan και χαρτι Πληροφορικής χρειάζομαι κατι αλλο_)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπερα θελω να μπω στο λιμενικο εχω απολυτηριο λυκειου χαρτι αγγλικων Michigan και χαρτι Πληροφορικής χρειάζομαι κατι αλλο_)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με την προκήρυξη λιμενοφυλάκων για το 2011, είστε καλυμμένος.

      Διαγραφή
  18. καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την προκηρυξη που προκειται να βγει για τους υπαξιωματικούς. Βρίσκομαι στο τέλος ενος μεταπτυχιακού στα χρηματοοικονομικά αλλα ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει την διπλωματική άρα δεν εχω στα χέρια μου το πρυχίο. Τα μόρια του μεταπτυχιακού μπορώ να τα διεκδικήσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όχι, αν και οι περισσότερες θέσεις των υπαξιωματικών αφορούν αποφοίτους λυκείων και όχι ανώτερων ή ανώτατων σχολών.

      Διαγραφή
  19. ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ LOWER ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ναι αλλα αν εχεις παραπάνω χαρτιά δεν έχεις και παραπάνω μόρια? ευχαριστω για την πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο αν αναγράφεται ότι μοριοδοτείται κάποιο πτυχίο. Σε αυτή τη προκήρυξη δεν ισχύει αυτό. Αν έχεις παραπάνω προσόντα απλά δεν λαμβάνονται υπόψιν.

      Διαγραφή
  21. υπαρχει καποιο οριο ,καποια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο για την ισχυ ενος πιστοποιητικου ecdl ? εγω για παραδειγμα εχω το ecdl απο το 2006 ...υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο το θεμα ? μηπως χρειαζεται καποια ανανεωση ?? ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιστοποιητικό σας ισχύει κανονικά και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την προκήρυξη

      Διαγραφή
  22. καλησπερα..για τους λιμενοφυλακες ζητουν καποια συγκεκριμενη βαθμολογια απο την πιστοποιηση του bulats??ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να έχετε τουλάχιστον σκορ τουλάχιστον 60 και άνω. Δηλαδή το ισοδύναμο του FCE ή κοινώς Lower

      Διαγραφή
    2. οι λιμενοφυλακες δεν ζητουσαν επιπεδο γι αυτο..ευχαριστω πολυ οπως κ να εχει..

      Διαγραφή
    3. σελίδα 26-27 στην προκήρυξη των Σημαιοφόρων για το Λιμενικό:
      Άριστη γνώση:
      "• BULATS English Language Test, βαθμολογία 90-100, του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE."
      Πολύ καλή γνώση:
      • BULATS English Language Test, βαθμολογία 75-89, του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE.
      Καλή γνώση:
      BULATS English Language Test, βαθμολογία 60-74, του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE

      Διαγραφή
    4. το λεει κ ολας..στην προκηρυξη των σημαιοφορων,,,

      Διαγραφή
  23. καλησπερα :) αν κανω αιτησει για τα μαθηματα της 3 ενωτητες προλαβενω να της παρω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι προλαβαίνετε ακόμα. Υπάρχει πρωϊνό ταχύρυθμο τμήμα στις 02/10

      Διαγραφή
    2. και θα πρεπει να κατεβω αθηνα μετα??? και σε ποσο καιρω το περνω??? ρωταο για να ξερω αν προλαβενω την προκυρηξει

      Διαγραφή
  24. και κατι ακομα να ρωτησο αν καταθεσω τα χαρτια διχως να εχω τα ecdl και lower τηα με τα δεχτουν??? δεν λεω για τους Σημαιοφόρων για της αλλες 2 λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν θα μπορέσετε να καταθέσετε την αίτησή σας για καμία από τις προκηρύξεις για το λιμενικό σώμα.

      Διαγραφή
  25. Καλησπέρα έχω βεβαίωση από ΙΕΚ τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής και βεβαίωση αγγλικών χωρίς πιστοποιηση μπορώ να καταθέσω τα χαρτιά για λιμενοφυλακες; ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με το παράρτημα Β σελίδα 40, είστε καλυμένος για την προκήρυξη του λιμενικού σώματος

      Διαγραφή
  26. ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς το υπουργείο δεν έχει προβεί σε νέα ενημέρωση για συγκεκριμένη ημερομηνία, οπότε είμαστε ακόμα σε αναμονή.

      Διαγραφή
  27. ποιες ειναι οι ημερομηνιες υποβολης των αιτησεων και που πρεπει να απευθυνθουμε για να τις υποβαλλουμε για την θεση των λιμενοφυλακων????? ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς το υπουργείο δεν έχει προβεί σε νέα ενημέρωση για συγκεκριμένη ημερομηνία, οπότε είμαστε ακόμα σε αναμονή. Με το που θα υπάρξει κάποια ενημέρωση έστω και ανεπίσημη θα ενημερώσουμε τον ιστότοπο.

      Διαγραφή
  28. kalhspera sas mporw na katathesw ta xartia mou stis epomenes 2 prokirikseis an exw tis 3 enotites tou ecdl???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. γεια σας ειμαι απο κρητη ....ειναι δυνατο με καποιο τροπο να παρακολουθησω τα μαθηματα αυτα..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΧΩ ECDL ΓΙΑ 6 ΕΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ. ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ 2ΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ???? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΕΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πτυχίο ΑΕΙ αφορά την προκήρυξη των αξιωματικών του λιμενικού. Για τις προκηρύξεις των υπαξιωματικών και των λιμενοφυλάκων δεν δίνει επιπλέον μόρια. Το πτυχίο της 2ης γλώσσας σας δίνει περισσότερα μόρια.

      Διαγραφή
  31. εσείς στο site σας θα ανακοινώσετε κάτι όταν βγεί νέα προκήρυξη ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θα ενημερώσουμε άμεσα, μόλις ανακοινωθεί κάτι πιο επίσημο από το Υπουργείο ή το Λιμενικό.

      Διαγραφή
  32. τις υπευθυνες δηλωσεις και την αιτηση συμμετοχης που 8α πρεπει να παω να τις συμπληρωσω>? σε τοπικο λιμεναρχειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κατάθεση στον προηγούμενο διαγωνισμό του λιμενικού ήταν στη Σχολή Δοκίμων στον Πειραιά ή με συστημένη επιστολή προς την Επιτροπή Παραλαβής - Ελέγχου Δικαιολογητικών, που ορίζεται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και έχει ως έδρα τη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Ξανθοπουλίδου 1 & Τέρμα Οικονόμου, Πειραιάς, 18538, ΑΤΤΙΚΗΣ)

      Διαγραφή
  33. ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ? ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΧΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ?ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΙΣΧΥΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη για τους Υπαξιωματικούς και επίσης πληροφορίες λένε ότι θα δοθεί και χρονοδιάγραμμα για το πότε θα βγει των λιμενοφυλάκων. Ισχύει το πιστοποιητικό από τριτοβάθμια, όμως δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε με βεβαιότητα αν η αναλυτική βαθμολογία σας καλύπτει ή αν χρειάζεται κάποια βεβαίωση από τη γραμματεία της σχολής σας. Οι έφεδροι αξιωματικοί δεν έχουν περισσότερα μόρια. Μόνο αν προέρχονται από σώματα ειδικών δυνάμεων έχουν επιπλέον μόρια.

      Διαγραφή
  34. Gia auti tin prokiriksei prepei na exw ptuxio A.E.I gia toys upaksiomatikous??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να έχει βγει η προκήρυξη δεν μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα. Στην προκήρυξη του 2011 υπήρχαν και 34 θέσεις Υπαξιωματικών για απόφοιτους Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

      Διαγραφή
  35. dn exw ptuxio Α.Ε.Ι exw mono to ecdl 3 enotites mporw na kanw aitisei gia tous upaksiomatikous h gia tin epomeni tous limenofilakes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείτε σίγουρα για την προκήρυξη των λιμενοφυλάκων, και υπό προϋποθέσεις στην προκήρυξη των υπαξιωματικών (ειδικές δυνάμεις).

      Διαγραφή
  36. paidia kalispera boi8eiste me se kati ... ta dikaiologitika gia ti nea prokiriksi pou bgike mono gia limenofilakes einai mesa stin prokiriksi simeoforon ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, δεν έχει βγει ακόμα η νέα προκήρυξη. Η επόμενη θα είναι για υπαξιωματικούς και όχι λιμενοφύλακες. Τα δικαιολογητικά θα είναι στη μορφή της προκήρυξης για τους σημαιοφόρους αλλά θα πρέπει να περιμένεις την τελική μορφή της προκήρυξης για να δεις ποιες ειδικότητες ζητώνται.

      Διαγραφή
  37. kalhspera 8a h8ela na ma8w me apoluthrio E.P.A.S(apogeumatino texniko)xwris apoluthrio lukeiou mporw na upovalw aithsh gia dokimos lhmenofulakas.....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. EIMAI TEKNO POLYTEKNHS OIKOGENEIAS EXEI KAPOIA MORIA AYTO????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ανήκετε στην ενότητα με τις ευεργετικές διατάξεις:

      2. ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
      α) Ποσοστό 10% του συνόλου των προκηρυχθέντων θέσεων, θα
      καλυφθούν από τις ακόλουθες (ευεργετούμενες) κατηγορίες υποψηφίων, σύμφωνα με τη
      διάταξη της παρ.2 του άρθρου 6 του ν. 3079/02, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 15 του
      άρθρου 16 του ν. 3922/11:
      αα) Πολύτεκνους και τα τέκνα τους.

      Διαγραφή
  39. Καλα .....τα μαθηματα που θα εξεταστειτε τα γνωριζετε;Η αποδειξη γνωσεων πληροφορικης ειναι το μονο ευκολο......Δειτε στην προκυριξη πρωτα τα μαθηματα στα οποια θα εξεταστειτε.........ε ......και μετα .......το ξανασκεφτεστε......λιγακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. καλημέρα,θα ήθελα να ρωτήσω:εγώ έχω lower και τον Μά'io δίνω για Profisiency επίσης έχω ECDL διπλώματα οδήγησης έως γ' κατηγορία αλλά έχω τελειώσει ΙΕΚ δημοσιογραφίας.. είμαι τέκνο τρίτεκνης οικογενείας με μητέρα με αναπηρία 87% και τέλος είμαι 28 ετών μπορώ να τα καταθέσω τα χαρτιά μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, μπορείτε να καταθέσετε τα χαρτιά σας αρκεί να επιτρέπουν άτομα που έχουν κλείσει το 28ο έτος της ηλικίας τους. Θα το μάθουμε όταν θα βγει η επίσημη προκήρυξη.

      Διαγραφή
  41. Παρέλειψα να πω πως είμαι και παντρεμένη..που έχω μόρια και τι μπορώ να κάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. den exw xarti ecdl kai pistpiohsh agglikwn..ginetai kati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς αυτά δεν μπορείς να καταθέσεις τα χαρτιά σου για καμία προκήρυξη. Λογικά προλαβαίνεις ακόμα να τα μαζέψεις...

      Διαγραφή
  43. Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για τη τρίτη προκήρυξη του λιμενικού που αναμένεται να βγει...γνωριζουμε περιπου ποτε?? Με απολυτήριο 18,1 και όλα τα υπολοιπα βασικα που θέλει έχω ελπιδες? Σπουδάζω στη ΣΜΥ και σε λιγους μηνες θα ορκιστω μόνιμη λοχιας. Ποσα μορια παιρνω απο αυτο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο βαθμός του απολυτηρίου θα σου δώσει τα περισσότερα μόρια αν έχεις ecdl και αγγλικά. Για τη ΣΜΥ δεν ξέρω να υπάρχει κάτι. Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε εδώ να μαθευτεί!

      Διαγραφή
  44. Kalhspera. exw gennhthei 30/11/1984,k apo oso gnwrizw xwris na eimai apolyta sigourh, dektoi gia toys ypoaxsiwmatikus ginontai apo 1/1/1985..gia ena mhna xanw th dynatothta ypovolhs? epishs eimai apofhth koinwnikwn episthmwn(koinwnikh anthropologia k istoria) ,einai dekto to ptyxio? telos ,dineis exsetaseis kai se mathimata peran twn athlhtikwn dokimasiwn (opws sthn periptwsh twn shmaioforwn) ? Eyxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το θέμα της ημερομηνίας γέννησης μόνος ο αξιωματικός που θα δεχθεί τα χαρτιά σας μπορεί να σας απαντήσει. Ποια πτυχία θα ζητηθούν θα εξαρτηθούν από τις ειδικότητες που θα προκηρύξουν. Πάντως ένα ποσοστό(15%) θα είναι από άτομα γενικής Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης ασχέτως ειδικότητας, όπως και από άτομα με απολυτήριο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (34%). Επιπλέον εξετάσεις των αθλητικών πιθανότατα δε θα ζητηθούν.

      Διαγραφή
  45. kalispera.exw ptuxio sta agglika kai sta gallika kai exw parei tis 3 enothtes(keycert)stous upologistes...epishs exw uphrethsei stis eidikes dunameis...thelw na ma8w an to ptuxio gallikwn moriodoteitai epipleon kai to idio gia thn 8hteia stis eidikes dunameis...epishs an exeis gonea me 80% anaphria pairneis epipleon moria...?euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, το πτυχίο γαλλικών παίρνει μόρια(300-700) ως δεύτερη ξένη γλώσσα ανάλογα το επίπεδο. Η θητεία στις ειδικές δυνάμεις σου δίνει την δυνατότητα να διαγωνισθείς για θέσεις που αφορούν μόνο υπηρετήσαντες σε ειδικές δυνάμεις (Καταδρομέας, Αλεξιπτωτιστής, Πεζοναύτης,
      Καταστροφέας). Η αναπηρία αφορά μόνο τέκνα και όχι γονείς, εκτός και ο γονέας είναι στρατιωτικός.

      Διαγραφή
  46. http://www.sailingclub.gr/images/NEWS2013/touristika-ploia.pdf
    εδω ειναι το σχεδιο νομου που θα περασει το υπουργειο και απο το αρθρο 36 και κατω αναφερονται οι τροποι εισαγωγης. πλεον για υπαξωματικος δεν θα υπαρχει κατηγορια δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης,μονο ΑΕΙ,ΤΕΙ και ΑΕΝ.θα μοριοδοτουνται πτυχια ξενων γλωσσων και για την εισαγωγη θα υπαρχουν και γραπτες εξετασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. kalhspera.. apo tis enothtes den exw thn access kai to internet kai einai expert diladh ena epipedo parapanw apo t ecdl.eimaste 6 aderfes (spoudazoume) kai eimai sto ekto eksamino sxolhs oikonomias k dioikishs. mporw na upobalw aithsh? uparxei kamia pi8anothta na me dextoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι κάτω από 28 δεν έχεις πρόβλημα. Έχεις μόνο το expert ; πιστοποιητικό στο βασικό επίπεδο έχεις πάρει (ή τουλάχιστον έχεις δώσει εξετάσεις;)Τα expert πτυχία δεν γίνονται δεκτά (παραλογισμός το ξέρω). Λογικά θα πάρεις και επιπλέον μόρια ως πολύτεκνη

      Διαγραφή
  48. καλησπερα..Θα ηθελα να μου στειλεται το site οπου θα ανακοινωθει η προκυρηξη εναρξης για τους Λιμενοφυλακες..Επιπλεον ειμαι μελος τριτεκνης οικογενειας,με πολυ χαμηλο εισοδημα και ερκετους μηνες ανεργειας τον γονεων.Θα ηθελα να μαθω αν μοριοδωτουνται επιπλεον ολα αυτα τα κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προκήρυξη θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου http://www.hcg.gr/ και στην Διαύγεια http://diavgeia.gov.gr/
      Τίποτα από τα παραπάνω δεν μοριοδοτείται.

      Διαγραφή
  49. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω...έχω απόλυτήριο 18,1, αγγλικά (lower), γερμανικά (Β1) και ecdl...επίσης φέτος τελειώνω τη ΣΜΥ. υπάρχει πιθανότητα να βγει η προκήρυξη για τους λιμενοφύλακες τον ιούνιο που θα πάρω και τα μόρια απο τη σχολή?? Πόσα μόρια παίρνω αν εχω αποφοιτήσει?? τα γερμανικά (Β1) μου δινουν μόρια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τα γερμανικά μοριοδοτούνται στα επίπεδα C2, C1, και Β2. Αναφορικά με τη ΣΜΥ
    αναγράφεται το εξής:
    "
    2. Σε όσους υπηρέτησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις ως Έφεδροι Αξιωματικοί ή Ανθυπασπιστές ή
    Αρχιλοχίες ή Επιλοχίες ή Λοχίες ή Δεκανείς και στους αντίστοιχους βαθμούς, προστίθεται επιπλέον
    αριθμός μορίων ως εξής: α) Έφεδροι Αξιωματικοί και Ανθυπασπιστές 2000 μόρια, β)
    Αρχιλοχίες, Επιλοχίες και Λοχίες 1500 μόρια, γ) Δεκανείς 1000 μόρια.
    "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημέρα! σχετικά με τα αγγλικά, μπορώ να προσκομίσω οποιοδήποτε τύπο lower?
    (πχ cambridge,michigan).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.....ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BULLATS TOΥ CAMBRIDGE. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΗΜΗΝΟ ΤΟΥ 2014?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλησπέρα σας! Σας έχω ξαναστείλει μήνυμα γιατί βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και μου έχετε απαντήσει ξανά. Ισχύει ότι αν είσαι σε στρατιωτική σχολή (και φέτος τελειώνεις, τον ιουλιο) και βγει η προκήρυξη (για λιμενοφύλακες) τον ιουνιο π.χ.,αν εχεις γράψει την τελική εξεταστική,με μια αίτηση παίρνεις τα μόρια (1500) που θα έπαιρνες αν είχες ορκιστεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, πράγματι παίρνεις μόρια ως απόφοιτος στρατιωτικής σχολής. Αν δεν έχεις ορκιστεί χρειάζεσαι βεβαίωση σπουδών από τη σχολή σου που να βεβαιώνει ότι έχεις ολοκληρώσει όλα τα μαθήματα και εκκρεμεί η ορκωμοσία σου.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για την προκηρυξη που θα βγει το πρώτο τρίμηνο του 2014 με πτυχίο αεν το cabridge και το ecdl στις 3ενοτητες μαζί με το απολυτήριο απο το στρατό (ναυτικό)τι πιθανότητες έχω;;;;ευχαριστω πολυ

      Διαγραφή
  54. Ποτε περιπου θα βγει η προκυρηξη για λιμενοφυλακες και τι προσοντα χρειαζεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα παραρτήματα της προκήρυξης των αξιωματικών http://et.diavgeia.gov.gr/f/nautilias/ada/%CE%92%CE%9B%CE%A9%CE%97%CE%9F%CE%A0-%CE%9F%CE%9F3 θα βρείτε τα προσόντα.

      Υπολογίζεται ότι θα βγει μέσα στο καλοκαίρι όπως έγινε και πέρυσι.

      Διαγραφή
  55. Kalispera, poso kostizoun kai oi dyo enothtes mazi gia enan foithth?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, και οι 2 κύκλοι (6 ενότητες, Word, Excel, Internet, PowerPoint, Windows, Access) μαθήματα και εξετάσεις μαζί είναι 418€

      Διαγραφή
  56. Εκδόθηκε σήμερα από το Λιμενικό Σώμα η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις προσλήψεις 110 δοκίμων υπαξιωματικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Είμαι παντρεμένη,έχω lower και ecdl core και είμαι απόφοιτη του ΔΠΘ Ιστορίας και Εθνολογίας με βαθμό 6,54, έχω πιθανότητες ή τσάμπα ο κόπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. μην σας πιάνει πανικός .. αν εχετε -γλύψιμο- ΟΚ.... ακομη και πτυχίο ατομικού / πυρηνικού επιστήμονα να εχετε.....μην κανετε τον κόπο να τραβηχτείτε και να πληρωσετε και το 10καρικο.....διοτι καποιος υιος, τύπου ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, θα σας ξεπεράσει.....κορόιδα ξυπνήστε ..που τσιμπήσατε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. παιζει αν κανεις αιτηση για την προκηρυξη υπαξιωματικων να μην μπορεις να κανεις σε καποια αλλη προκηρυξη που ισως βγαλει ?Βλεπε λφ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν σχετίζονται. Αν είναι διαφορετικές προκηρύξεις μπορείς να κάνεις. Δεν μπορείς να κάνεις στην ίδια προκήρυξη για διαφορετικές θέσεις (αν πληρεις πχ τις προϋποθέσεις και ως καπετάνιος και ώς άλλη ειδικότητα λόγω σπουδών)

      Διαγραφή
  60. καλησπερα εχω αγγλικα lower κ ecdl ειμαι αποφοιτη AEI με βαθμο 6,50 εχω πιθανοτητες η και 90/100 να γραψω υποθετουμε θα με περασουν πολλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τυπικά προσόντα τα έχεις. Αν είσαι κάτω από 28 έχεις όσες πιθανότητες με όλους. Με τα αθλήματα πώς τα πάς?

      Διαγραφή
    2. με τα αθληματα καλα τα παω κ ειμαι κατω των 28 απλα σκεφτομαι πως δεν εχω πολλα μορια και μετρανε 70/100 ενω τα γραπτα μονο 30/100 τι μου προτεινετε?ευχαριστω εκ των προτερων.

      Διαγραφή
    3. Επί της ουσίας εκτός από τα 10€ που είναι το παράβολο της συμμετοχής δεν ρισκάρεις κάτι άλλο. Γιατί να μην δοκιμάσεις.

      Διαγραφή
    4. ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και καλη δυναμη!

      Διαγραφή
  61. Ειμαι 26ετων,1,80,υπηρετησα σαν εφεδρος αξιωματικος στην 1μαλ,εχω πτυχιο ΑΕΙ(τμημα επιστημης φυσικης αγωγης αθηνων ΤΕΦΑΑ),εχω πτυχιο αγγλικων επιπεδου lower,αλλαδεν εχς καποιο πτυχιο υπολογιστων...πρεπει αναγκαστικα να υπαρχει???η απλα δεν θα παρω μορια επειδη δεν θα το χω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλησπερα εγω εχω πιστοποιηση υπολογιστων (keyCERT)..ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος αν το keyCERT χρειαζεται ανανεωση μετα απο καποια χρονια ή οχι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ..ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού χρησιμοποιείς υπολογιστή, αν μπορείς να κάνεις τα βασικά προλαβαίνεις να προετοιμαστείς και για τις εξετάσεις. Ακόμα και στις 19/06 να πάρεις το χαρτί στα χέρια σου είσαι οκ.

      Διαγραφή
    2. Πράγματι, προλαβαίνετε, υπάρχει ταχύρυθμο στις 05/06 που προλαβαίνετε να πιστοποιηθείτε εγκαίρως.

      Διαγραφή
  64. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ Κ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΣΤ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ..ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα πρόβλημα. Για ότι υποστήριξη χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά 10:00-20:00. Εξεταστικές για να δώσετε τα απαιτούμενα αντικείμενα θα διενεργηθούν στις: 13/06, και 18/06

      Διαγραφή
  65. Προσοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους για προκηρύξεις μέσα στο καλοκαίρι. Μέχρι να υπογραφεί η νέα ΚΥΑ, που κατοχυρώνει την δια βίου ισχύ των πιστοποιητικών πληροφορικής, ισχύει η προηγούμενη ΚΥΑ που όριζε οτι για να ισχύει ένα πιστοποιητικό πρέπει να έχει εκδοθεί τα τελευταία 3 χρόνια. Στα κέντρα Labtech θα διενεργηθούν εξετάσεις όλο το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Oι 3 θεσεις Ψυχολογων ποτε προκυρησσονται και τι προσοντα απαιτούνται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση. Μόλις υπάρξει κάτι θα ενημερώσουμε στο άρθρο.

      Διαγραφή
  67. kalhsper exw apoluthrio lukeiou 15,3 alla stis panelhneies eixa 1o k 3o paideio ebgala 10048 moria k den mphka se kapoia sxolh e3etastika k sto eidiko ma9hma twn germanikwn k phra kapoia extra moria gt egrapsa 11,1 exw epishs lower sta agglika k B1 sta germanika k endiaferomai gia sxoles limenofylakwn me to apoluthrio se poies mporw na mpw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους λιμενοφύλακες λαμβάνονται υπόψιν απολυτήριο λυκείου, ξένες γλώσσες, και πιστοποίηση υπολογιστών. Συνεπώς μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου κανονικά μόλις προκηρυχτεί ο διαγωνισμός αρκεί να έχεις τα παραπάνω.

      Διαγραφή
  68. Καλησπέρα , είμαι από Αγρίνιο / Ζάκυνθο , είμαι 19 χρονών και σπουδάζω σε ΙΕΚ τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας , έχω το ECDL 3 ενότητες , για επιπλέον μόρια πιάνετε ότι έχω κάνει tae kvo nto και έχω μαύρη ζώνη και 2 dan ? επίσης πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση σε έδαφος και νερό. εκτός από αγγλικά και πληροφορική άλλα επιπλέον πιάνονται για παραπάνω μόρια??. ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για επιπλέον μόρια πρέπει να έχεις, δεύτερη ξένη γλώσσα (γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά) ή να έχεις υπηρετήσει ειδικές δυνάμες.

      Διαγραφή
  69. Καλησπέρα! Πριν λίγο καιρό ορκίστηκα μ.λοχιας. οταν βγει η προκηρυξη για τους λιμενοφυλακες με ποιο τροπο πρεπει να το δηλωσω για να παρω τα παραπανω μορια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει να περιμένετε να βγει η προκήρυξη για να δείτε ακριβώς τη διαδικασία.

      Διαγραφή
  70. Καλησπέρα! Με απολυτήριο στρατού από πεζικό είμαστε εντάξει; Απαιτείται κάποια συγκεκριμένη κατάσταση φυσική στο στρατό; Πιο συγκεκριμένα, απαιτείται να ήσουν ι1 ή ι2; Δέχονται ι3 ένοπλο; Ζητούν συγκεκριμένη κατάσταση του τότε; Μπορεί κάποιος να τελείωσε εδώ και 2 χρόνια στρατό και να άλλαξε καταστάσεις εκεί μέσα. Να ξεκίνησε από ι1 και να έγινε μετά ι3. Ζητάνε την παρακολούθηση της στρατιωτικής πορείας αναλυτικά από στρατολογίες; Απορρίπτουν κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει σημασία η ένδειξη Ι στο στρατό, αρκεί να περάσεις με επιτυχία τις ψυχοτεχνικές και τα αθλήματα. Ούτως η άλλως περνάς συνέντευξη οπότε αν θέλουν κάποια διευκρίνηση θα σε ρωτήσουν. Πολλά άτομα δεν έχουν πάει ακόμα στρατό γιατί έχουν αποφοιτήσει μόλις από το λύκειο.

      Διαγραφή
    2. Και έχουν δικαίωμα συμμετοχής και άτομα που δεν έχουν κάνει στρατιωτική θητεία;

      Διαγραφή
    3. Ναι έχουν δικαίωμα. Ουσιαστικά υπηρετούν τη θητεία τους ως λιμενικοί.

      Διαγραφή
    4. Πώς μπορώ να υπηρετήσω κι εγώ τη θητεία μου ως λιμενικός; Θα με ενδιέφερε πολύ. Τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω;

      Διαγραφή
    5. εγω πηρα τηλέφωνο στην σχολή και μου ειπαν ότι πρέπει να έχεις τελειώσει στρατό για να πάρεις μέρος.

      Διαγραφή
    6. Δεν ξέρω που ενημερωθήκατε ότι πρέπει να έχεις ολοκληρώσει στρατιωτικό αλλά είναι τελείως παράλογο τη στιγμή που σε όλες τις προκηρύξεις μπορούν να λάβουν μέρος και γυναίκες.

      Διαγραφή
    7. Σελίδα 5 από τον προηγούμενο διαγωνισμό των αξιωματικών:

      Λοιπά Προσόντα
      Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, να τις εκπληρώνουν ή να έχουν νόμιμη αναβολή από αυτές.

      Διαγραφή
    8. στην σχολή λιμενοφυλακων πηρα και μου ειπαν για τον στρατό που πρέπει να πάρω για σιγουριά.

      Διαγραφή
    9. την διαβασα την προκήρυξη αλλά άλλο για αξιωματικος και αλλο για λιμενοφύλακας νομιζω διαφέρει η προκυρηξη ως προς τον στρατο.

      Διαγραφή
  71. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έστι ακούγεται! εκτός κ αν βγει η προκήρυξη κ πουν κάτι άλλο.

      Διαγραφή
  72. Ξέρετε αν ανακοινωθούν προκηρύξεις λιμενικου τους προσεχείς δύο μήνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, με κάθε επιφύλαξη, σύμφωνα με τα όσα λένε μέσα από το λιμενικό θα βγει μέσα στις επόμενες βδομάδες προκήρυξη για 260 θέσεις λιμενοφυλάκων.

      Διαγραφή
  73. Καλησπέρα,μήπως γνωρίζετε σε τι μαθήματα θα εξεταστούν τελικά οι υποψήφιοι λιμενοφύλακες και αν θα είναι με την μέθοδο των πολλαπλών επιλογών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εξέταση θα είναι με τη μέθοδο των πολλαπλών επιλογών και θα περιλαμβάνει τα μαθήματα: Ιστορία, Έκεθση, Γεωγραφία, Εισαγωγή στο Δίκαιο και στους Πολιτικούς Θεσμούς και Ξένη Γλώσσα.

      Διαγραφή
  74. ειναι κάποιος 19 μολις έχει τελειώσει το λυκειο και θα πάρει μέρος στην προκυρυξη αλλά δεν έχει πάει στρατό ας μου απάντηση αν γνωριζει κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Χώρις να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις δεν μπορεί να πάρει μέρος στην προκήρυξη των λιμενοφυλάκων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Θα έχει η προκήρυξη των λιμενοφυλάκων ειδικότητες/κατηγορίες στα πρότυπα της προκήρυξης του 2011?ευχαριστώ εκ τον προτέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχει για ειδικές δυνάμεις έξτρα μόρια. Τώρα αν θα έχει και μουσικούς όπως είχε την άλλη φορά...κανείς δεν ξέρει.

      Διαγραφή
  77. καλησπερα θα θελα ν ρωτησω εχω χαρτο απο τ 2007 ict Intermediate B αποφοιτος γυμνασιου εχω ελπιδες για τ λιμενικο σωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους υπολογιστές είσαι καλυμένος, αλλά πρέπει να έχεις και απολυτήριο λυκείου.

      Διαγραφή
    2. Ο βαθμός του απολυτηρείου μετράει ?

      Διαγραφή
    3. Απολυτηρίου*
      Απ'οτι φαίνεται ναι!

      Διαγραφή
    4. Ο βαθμός του απολυτηρίου έχει το μεγαλύτερο συντελεστή για τους λιμενοφύλακες!

      Διαγραφή
    5. nomiw ot exei megali simasia o bathmos tou apoluthrioy..

      Διαγραφή
    6. egw den exw kalo apolythrio ..alla exw diploma aytokinitoy ,mhxanhs ,kai fortigoy..lower agglikwn..ecdl, efedros anthipoloxagos ei.dunamis aleksiptwta..tekno polyteknis oikogeneias. exw elpides h oxi??

      Διαγραφή
    7. Ότι ήσουν ειδικές δυνάμεις μετράει πολύ γιατί συμμετέχεις σε ειδική κατηγορία!! Lower και ECDL επίσης απαραίτητα.

      Διαγραφή
  78. καλημέρα.εγω έχω πιστοποιητικό υπολογιστών απο την σχολή μου.δεν μετράει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αν είναι η σχολή είναι σε μία από τις περιπτώσεις όπως περιγράφονται εδώ:
      http://labtechnews.blogspot.gr/2014/02/pws-apodikniete-i-gnwsi-ypologiston.html

      τότε είστε καλυμμένος.

      Διαγραφή
  79. geia sas!endiaferomai na kanw aithsh gia tous limenofulakes.alla exw mprerdeutei,pote einai h prothesmia?elhkse?an elhkse pote tha ginoun oi epomenes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, η προκήρυξη των λιμενοφυλάκων δεν έχει ακόμα δημοσιευθεί.

      Διαγραφή
  80. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, σε τι ακριβώς αναφερόσαστε; Η προκήρυξη για τους λιμενοφύλακες έχει καθυστερήσει πράγματι από την στιγμή που πρωτοανακοινώθηκε, αλλά αυτό οφείλεται στην αλλαγή της διαδικασίας ώστε να υπάρχουν και εξετάσεις για τους υποψηφίους.

      Διαγραφή
  81. pote provlepetai na vgei h prokurhksh?se poio site mporw na mpainw na vlepw?dn exw pistopoihsh ypologisth kai tha prepei na paw na dwsw.tha prolavainw otan vgei h prokurhksh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, οι πληροφορίες που έχουμε και εμείς είναι το Δεκέμβριο θα βγει η προκήρυξη. Ιστότοποι που δημοσιεύουν σχετικές ειδήσεις είναι το dimosio.gr, prokirixi.gr, ethos.gr, dikaiologitika.gr . Όταν θα βγει η προκήρυξη θα έχετε περιθώριο περίπου 2 εβδομάδες για να συγκεντρώσετε ότι πιστοποιητικό απαιτείται. Για να κάνετε μαθήματα και να δώσετε και εξετάσεις σε αυτό το διάστημα για να αποκτήσετε πιστοποίηση πληροφορικής ο χρόνος είναι τελείως οριακός.

      Διαγραφή
  82. Oson afora tis graptes eksetaseis?mas dinetai kapoia ulh??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά αυτή ανακοινώνεται μαζί με τον διαγωνισμό. Θα είναι πολλαπλής επιλογής πάντως. Στους υπαξιωματικούς ζήτησαν τα κάτωθι:

      Ελληνικά: Έκθεση ιδεών, όπου οι υποψήφιοι θα αναπτύξουν ένα θέμα, προκειμένου να διαπιστωθεί η γενική μόρφωση και η ικανότητά τους προς διατύπωση.
      2 Εισαγωγή στο Δίκαιο και τους πολιτικούς θεσμούς: Βασικές αρχές της πολιτικής επιστήμης και επιστήμης του Δικαίου στον σύγχρονο κόσμο, εισαγωγή
      3 Ιστορία: Γενικές γνώσεις νεώτερης και σύγχρονης Ιστορίας.
      4 Ξένη γλώσσα: Ανάπτυξη ορισμένου θέματος στην αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική, ισπανική ή ρωσική γλώσσα, ώστε να διαπιστωθεί η ικανότητα των υποψηφίων προς διατύπωση.

      Διαγραφή
    2. exoume mesa dekemvrh..einai dunaton n vgoun oi prokurhkseis twra?mesa stis giortes kai tis argies?

      Διαγραφή
    3. kai egw den to pisteuw alla thn prohgoumenh thn evgalan dekapentaugousto. ase pou plhsiazoun k ekloges...

      Διαγραφή
  83. Kalhspera..thelw na rwthsw..an upovalw epikurwmenh vevaiwsh agglikwn apo ton forea ekdoshs tou pistopoihtikou mou sthn prokhruxh twn 49 limenofulakwn, epeidh den tha exei ekdothei to ptuxio mou otan tha epanaxekinhsei i prokhruxh, tha uparxei kapoio provlhma??tha thn dextoun??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, δεν αναγράφεται στο παράρτημα για τις ξένες γλώσσες ότι είναι αποδεκτή βεβαίωση πτυχίου. Ενώ για την κατηγορία της πιστοποίησης υπολογιστών το διατυπώνει σαφώς. Καλό θα είναι να ρωτήσετε στο Υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας 2104191700

      Διαγραφή
  84. γεια σας ..αν εχεις τελειωσει επαλ στον τομεα της πλυροφορικης μετραει κανονικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, με βάση την τελευταία παράγραφο από το φύλλο του ΑΣΕΠ για το ποια πιστοποιητικά αναγνωρίζονται καλύπτεστε:
      Γ) ΜΕΤΑΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

      − Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Πληροφορικής, ή

      − Πτυχίο A΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου:

      i) Οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Πληροφορικής − Δικτύων Η/Υ,

      ii) Ειδικότητας Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών

      Συστημάτων και Δικτύων του Ηλεκτρονικού Τομέα,

      − Απολυτήριος τίτλος:

      i) κλάδου Πληροφορικής Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου,

      ii) τμήματος Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ή

      iii) ειδικότητας Υπαλλήλων Χειριστών Η/Υ, Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής.

      ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος, σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

      Διαγραφή
    2. καλησπερα!! μηπως ξερετε ποτε 8α βγει η προκηρυξη λιμενοφυλακων?

      Διαγραφή
  85. καλησπερα εχω διπλωμα ειδηκων δυναμεων αποφοιτος λυκειου και ecdl 3 ενοτητες μπορω να συμμετεχω στην προκυρηξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, χρειάζεστε και πιστοποίηση για μία ξένη γλώσσα από: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανίκά

      Διαγραφή
  86. Απαντήσεις
    1. Kalispera logika mesa sto dekemvrio alla mono oti lene oi dhmosiografoi apo dhlwseis toy ypourgou. episima den anakoinw8ike kati. pantws perysi to evgalan akrivws mesa sta xristougenna.

      Διαγραφή
  87. Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι, όσο μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει κάποιος για να μπει στο λιμενικό σώμα ως λιμενοφύλακας ή υπαξιωματικός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι το λέει στη προκήρυξη:
      1. Η μοριοδότηση των συμμετεχόντων υποψηφίων, εξαιρουμένων των συμμετεχόντων υποψηφίων της Κατηγο−
      ρίας (γ) της παρ. 1 του Κεφαλαίου Α΄ της παρούσης, πραγματοποιείται μηχανογραφικά και προσδιορίζεται από
      το ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ του απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο οποίος πολλαπλασιάζ εται επί
      τριακόσια πενήντα (350) και ελέγχεται μέχρι εκατοστού της µονάδας.

      Διαγραφή
  88. Καλησπέρα έχω σαν βεβαίωση Lower Michigan , αναγνωρίζεται, αν όχι τι κάνω; προλαβαίνω την παρουσα προκύρηξη; επίσης ετοιμάζομαι είδη για το Acdl, διάβασα πως έστο μια βεβαίωση μετα το πέρας και των ψυχολογικων τεστ θα ληφθει υποψην όμως με την επισημη υστερα απ τη προσληψη βεβαιωση του οργανισμου.
    Σωστο η λαθος;
    SOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Καλησπερα, το Lower Michigan αναγνωριζεται σαν 1η γλώσσα;
    Επισης ετοιμαζω το acdl. Εμαθα πως μια βεβαιωση πριν την εισαγωγη του λ.φ μετραει σαν αποδεικτικο, ομως επειτα απ την εισαγωγη θελει και το πρωτοτυπο του διπλωματος.
    Σωστα;
    Με εκτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Καλησπερα, το Lower Michigan αναγνωριζεται σαν 1η γλώσσα;
    Επισης ετοιμαζω το acdl. Εμαθα πως μια βεβαιωση πριν την εισαγωγη του λ.φ μετραει σαν αποδεικτικο, ομως επειτα απ την εισαγωγη θελει και το πρωτοτυπο του διπλωματος.
    Σωστα;
    Με εκτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν έχεις περάσει τις εξετάσεις σου μπορείς να προσκομίσεις βεβαίωση και να πας το κανονικό εκ των υστέρων. Αλλά οι εξετάσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο 17/02

      Διαγραφή
  92. Καλησπέρα!! Η προκήρυξη που αφορά τα 211 άτομα έχει ξεκινήσει ?? Επίσης ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω χαρτί υπολογιστών πολύτεκνεια από 5 παιδιά χαρτί στρατού Ανθυπολοχαγος πτυχίο λυκείου με ειδικότητα μιλάω την αγγλική γλώσσα απλά δεν έχω το χαρτί πιστοποίησης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μπορώ να εισαχθω;; Δεν είναι αρκετή η μοριοδοτηση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς πιστοποίηση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας και πιστοποίηση υπολογιστών, όσα μόρια και να έχει κάποιος δεν θα δεχτούν τα δικαιολογητικά του.

      Διαγραφή
  94. η βεβαιωση δεν γινεται αποδεκτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις επιτυχώς και έχετε προσωρινή βεβαίωση μπορείτε να τη καταθέσετε και στη συνέχεια εντός μήνα να προσκομίσετε και το επίσημο πιστοποιητικό.

      Διαγραφή
  95. η προκηρυξη θα για τους 211 για ποτε περιπου προβλεπεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να ολοκληρωθεί πρώτα η διαδικασία για την τρέχουσα προκύρηξη. Κοινώς να κατατεθούν δικαιολογητικά, γίνουν τα αθλήματα και οι εξετάσεις και μετά.

      Διαγραφή
  96. καλησπερα, μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι το απαραιτητο εγγραφο που πρεπει να επισυναψω στην αιτηση μου που να πιστοποιει οτι υπηρετησα στις ειδικες δυναμεις, καθως και την ειδικοτητα μου; ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ