Προσλήψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με προκήρυξη ΑΣΕΠ

Προσλήψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με προκήρυξη ΑΣΕΠ



Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων (200) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Αττικής, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Νίκαιας και του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ενίσχυση της Διαδικασίας Ασύλου» του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 (συγχρηματοδότηση 75 % από ΕΕ και 25% από Εθνικούς Πόρους)».

Οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, αφορούν τις εξής θέσεις εργασίας:

ΠΕ Πληροφορικής, TΕ Λογιστικής, TΕ Νοσηλευτών, ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού (Διοικητικού), ΠΕ Πληροφορικής, TΕ Νοσηλευτών.

Η σύμβασεις είναι για 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως (ώρες 09:00 με 13:00), είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177- Αθήνα και απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κας Ουρανίας Σουλτάνη, με την ένδειξη για την ΣΟΧ1/2019, (τηλ. επικοινωνίας: 210-6988582, 210-6988583).


Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη από το υπουργείο προστασίας



Προθεσμίες Υποβολής Αιτήσεων

Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων είναι από την Δευτέρα 16/09/2019 έως και Τετάρτη 25/09/2019.


Γενικά Προσόντα Υποψηφίων

Απαραίτητο προσόν για την υποβολή υποψηφιότητας στις θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ διοικητικό αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και πιστοποίηση πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στις παρακάτω ενότητες: 
  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer και Outlook)

    Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού. 

    Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται του κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.

    Τελικό Κόστος
    Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Βιβλία, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + 1 δωρεάν επανεξέταση, Έκδοση Πιστοποιητικού
    Για ανέργους και φοιτητές
    Για εργαζόμενους
    € 239
    € 334

    Περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα πληροφορικής σε ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.





    Άμεση έναρξη μαθημάτων:


    Σχόλια

    Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

    Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

    Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

    Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ