Σελίδες

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για τη στελέχωση των ΤΟΜΥ

Προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για τη στελέχωση των ΤΟΜΥ


Νέα προκήρυξη εξέδωσε το υπουργείο Υγείας για τη στελέχωση των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ).

Πρόκειται για 953 θέσεις γιατρών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διετούς διάρκειας πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Ωστόσο προβλέπεται δυνατότητα ανανέωσης της θητείας μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδου Ιατρικής Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας οκτακόσιες εννέα (809) θέσεις και Ειδικότητας Παιδιατρικής εκατόν σαράντα τέσσερις (144) θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και υποχρεωτικά προσόντα, να υποβάλουν μία και μόνο «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν στις ΤΟΜΥ έχουν διοριστεί περίπου 250 γιατροί ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να προστεθούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και 600 συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ οικογενειακοί γιατροί.

Αριθμός των ΤΟΜΥ που είναι έως τώρα σε λειτουργία ανέρχεται στις 89, ενώ έως το τέλος του έτους το υπουργείο Υγείας επιδιώκει τη λειτουργία συνολικά 120, από τις 240 που είναι ο τελικός στόχος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για την ενίσχυση των δομών της ΠΦΥ (ΤΟΜΥ, Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία) απαιτούνται επιπλέον 1.000 γιατροί πέραν των 3.000 που ήδη υπηρετούν.Δείτε τη Προκήρυξη ΤΟΜΥ/2018 στην επίσημη ιστοσελίδα


Προθεσμίες Υποβολής Αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει 13η Ιουνίου 2018, στις 12:00 και λήγει 22 Ιουνίου 2018, στις 23:59.

Γενικά Προσόντα Υποψηφίων

Στην προκήρυξη των ΤΟΜΥ μοριοδοτούμενο προσόν με 80 μόρια αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε πιστοποίηση πληροφορικής. Για να είναι αποδεκτή από το δημόσιο η πιστοποίηση πληροφορικής πρέπει να έχει αποκτηθεί από έναν από τους αδειοδοτημένους φορείς για πιστοποιήσεις πληροφορικής: ECDL, ICT, Global Cert, ACTA, Infotest, Keycert, Cambridge. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και πιστοποίηση πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στις παρακάτω ενότητες: 
  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer και Outlook)

Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού. 

Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται του κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.
Τελικό Κόστος
Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Βιβλία, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + επανεξέταση, Έκδοση Πιστοποιητικού
Για ανέργους και φοιτητές
Για εργαζόμενους
€ 239
€ 334

Περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα σε ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.Έναρξη επόμενου τμήματος:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου