Σεμινάρια Τεχνικών Υπολογιστών με πιστοποίηση CompTIA A+

 

Σεμινάρια Τεχνικών Υπολογιστών με

πιστοποίηση CompTIA A+




Τo σεμινάριο για τεχνικούς υπολογιστών θα σας εκπαιδεύσει στις απαιτούμενες δεξιότητες ώστε να μπορείτε να εργαστείτε ως τεχνικοί IT και παράλληλα θα σας προετοιμάσει για την επαγγελματική διεθνή πιστοποίηση CompTIA A+.

Οι γνώσεις που θα λάβετε αντιστοιχούν σε πρακτική εμπειρία 9-12 μηνών ενός τεχνικού ΙΤ και καλύπτουν τέσσερις βασικές κατηγορίες εκπαίδευσης:

  1. Τεχνικός Hardware για Desktop και Laptop συσκευές
  2. Τεχνικός Λειτουργικών Συστημάτων και Εφαρμογών για Windows, Linux, macOS
  3. Τεχνικός Δικτύων
  4. Security για Δίκτυα και Υπολογιστές

Το σεμινάριο απευθύνεται σε καλούς χρήστες Η/Υ που επιθυμούν να εκπαιδευθούν και να ακολουθήσουν καριέρα σε θέσεις εργασίας όπως:
• IT Support Specialist / • Helpdesk Technician / • Desktop Support Specialist / • Tier I Support Specialist /
• Field Technician / • Associate Network Engineer / • Systems Support Technician / • Junior Systems Administrator

Επίσης απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν καλή εμπειρική γνώση σε θέματα IT αλλά θέλουν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες στο κλάδο ή είναι ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και θέλουν να έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις για αυτόνομη διαχείριση του IT της εταιρείας τους.

ΠακέτοΠεριλαμβάνειΚόστοςOnline
Εγγραφή
Full CourseΜαθήματα online
Ψηφιακά βιβλία
Τεστ προετοιμασίας εξετάσεων
Support από καθηγητές
€600 Αγορά
Exam PrepΤεστ προετοιμασίας εξετάσεων€139 Αγορά

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ;

Άμεσα με την ολοκλήρωση της εγγραφής.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ;

Ναι, υποστηρίζουμε την πληρωμή σε 5 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή σε 3 άτοκες δόσεις με χρεωστική κάρτα μέσω της Klarna.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το σεμινάριο του τεχνικού υπολογιστών διεξάγεται εξ ολοκλήρου online από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο μέσω ασύγχρονης πλατφόρμας εκπαίδευσης. Μέσω της εκπαιδευτικής μας πύλης σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά προσαρμόζοντας την εκπαίδευση στο δικό σας πρόγραμμα.

Θα υπάρχει καθηγητής για απορίες;

Για όλη τη διάρκεια του online σεμιναρίου υπάρχει δυνατότητα να απευθύνεστε σε καθηγητές της σχολής για απορίες. Οι καθηγητές απαντάνε με σειρά προτεραιότητας με live support μέσω συστήματος μηνυμάτων από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 20:00. Μπορείτε να υποβάλετε απορίες και εκτός των ωρών live support, αλλά θα απαντηθούν την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα και ώρα. Δείτε ένα παράδειγμα.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ;

Το πρόγραμμα των online μαθημάτων διεξάγεται εξ ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή/συσκευή έχει πρόσβαση στο internet.

Το αντικείμενο του τεχνικού Η/Υ είναι βιωματικό. Μέσα στα μαθήματα θα βρείτε εικόνες, βίντεο και βηματικούς οδηγούς για όλες τις τεχνικές εργασίες. Θα πρέπει όσα διδάσκονται στο σεμινάριο να τα εφαρμόζετε παράλληλα σε πρακτικό επίπεδο. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα μικρό εργαστήριο IT στον προσωπικό σας χώρο.

εργαστήριο τεχνικού υπολογιστών

Για την καλύτερη εμπειρία εκπαίδευσης προτείνουμε να έχετε διαθέσιμα:

  1. Έναν υπολογιστή ή φορητή συσκευή(Tablet) από όπου θα παρακολουθείτε τα μαθήματα. Αποφύγετε να κάνετε πρακτικές δοκιμές σε αυτόν αν είναι ο μοναδικός σας λειτουργικός υπολογιστής.
  2. Έναν μη λειτουργικό (παλαιό) Desktop/Laptop υπολογιστή για εξάσκηση στο hardware. Για παράδειγμα:
    • • Ζητήστε από συγγενείς ή φίλους οποιοδήποτε παλαιό πύργο/desktop ή laptop έχουν διαθέσιμο ακόμα και δεν χρειάζονται.
    • • Ελάτε σε επικοινωνία με κάποιο κατάστημα της περιοχής σας (συνήθως κάποιο συνοικιακό) που κάνει Service σε υπολογιστές και ζητήστε τους αν έχουν διαθέσιμα παλαιά ανταλλακτικά που δεν χρειάζονται.
    • • Αν είσαστε εγγεγραμμένος μαθητής για το σεμινάριο Τεχνικός Η/Υ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Labtech. Υπάρχει δυνατότητα να λάβετε αρκετά εξαρτήματα εφόσον έχετε τη δυνατότητα να τα παραλάβετε από τα γραφεία της σχολής.
  3. Έναν λειτουργικό υπολογιστή με δίσκο μεγάλης χωρητικότητας ή με πολλαπλούς δίσκους για εξάσκηση σε διαφορετικά Λειτουργικά Συστήματα και προγράμματα (software). Για Παράδειγμα:
    • • Προμηθευτείτε έναν οικονομικό ανακατεσκευασμένο υπολογιστή.
    • • Προμηθευτείτε έναν δεύτερο δίσκο, εγκαταστήστε ένα λειτουργικό σύστημα και κάντε εκεί όλα σας τα πειράματα.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Χρόνος Εκπαίδευσης

Ο μέσος χρόνος εκπαίδευσης (διαβάσματος και ασκήσεων) που θα χρειαστείτε είναι 150 ώρες. Τα online μαθήματα διεξάγονται μέσω ασύγχρονης πλατφόρμας, δηλαδή οι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματά τους οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέσα στην ημέρα και έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν απαιτούν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες παρακολούθησης. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους κωδικούς σας οποιαδήποτε ημέρα και ώρα και να παρακολουθήσετε μάθημα ή να κάνετε ασκήσεις και τεστ. Σύμφωνα με τα στατιστικά της ίδιας της CompTIA θα πρέπει να υπολογίζετε 4 μήνες για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση και την προετοιμασία σας για τις εξετάσεις. Στη Labtech δίνουμε μέγιστη προθεσμία 9 μήνες ώστε να έχετε επαρκές περιθώριο για την ολοκλήρωση της μελέτης και των εξετάσεών σας.

Γλώσσα Εκπαίδευσης

To σεμινάριο του τεχνικού υπολογιστών διδάσκεται στα Ελληνικά και όλες οι ορολογίες και τα βίντεο που χρησιμοποιούνται στα μαθήματα παρατίθενται και σε μετάφραση. Ο τομέας του IT απαιτεί να μπορείτε να διαβάσετε κείμενο στα Αγγλικά. Θα πρέπει να έχετε ένα επίπεδο Αγγλικών κοντά στο Lower (B2) για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στην εκπαίδευση και στις εξετάσεις πιστοποίησης.

ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Σεμινάρια Τεχνικών Υπολογιστών με πιστοποίηση CompTIA A+

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου του Τεχνικού Υπολογιστών θα αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχούς Ολοκλήρωσης (Certificate of Completion) από το Κέντρο Labtech ως αποδεικτικό της εκπαίδευσής σας στο αντικείμενο του Τεχνικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Επιπλέον ολοκληρώνοντας το σεμινάριο μπορείτε να συμμετάσχετε σε εξετάσεις για την διεθνή πιστοποίηση CompTIA A+. Η πιστοποίηση της CompTIA θεωρείται από εταιρείες τεχνολογίας όπως Google, Intel, Dell, HP ως βασικό προσόν (industry standard) για να ξεκινήσετε μια καριέρα ως τεχνικοί υπολογιστών.

Η Labtech είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της CompTIA και τα γραφεία μας βρίσκονται στο 2ο όροφο, Ηλιουπόλεως 60, στο κέντρο της Νίκαιας στη πλατεία Αγ. Νικολάου. Από τον Ιούλιο 2020 υπάρχει άμεση πρόσβαση με Μετρό από τη στάση Νίκαια της Γραμμής 3 (Μπλε). Εξετάσεις πιστοποίησης διεξάγονται κάθε 4 εβδομάδες. Οι εξετάσεις διεξάγονται και online με live επιτήρηση μέσω κάμερας.

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης της CompTIA, περιλαμβάνεται μέσα στην εκπαίδευση σας. Η πιστοποίηση αποτελείται από δύο εξετάσεις, την Core 1 και την Core 2.

ΕξέτασηΔιάρκειαΕρωτήσειςΠαράβολα Εξετάσεων*
220-1101 (Core 1)90 λεπτά90€274
220-1102 (Core 2)90 λεπτά90€274

*Η τιμή ανά εξέταση προκύπτει από την αρχική τιμή εξετάσεων για την Ευρώπη που είναι 221 ευρώ και επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24% για εξετάσεις στην Ελλάδα.


ONLINE ELEARNING DEMO

Κάντε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα elearning (demo). To Demo περιέχει ένα ολοκληρωμένο μάθημα από το κεφάλαιο 14, με τη χρήση διαδραστικών παρουσιάσεων, ερωτήσεων κατανόησης και τεστ προετοιμασίας για την εξέταση.

Έναρξη eLearning Demo 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ