Σεμινάρια Digital Marketing & Social Media Marketing

Σεμινάρια Digital Marketing & Social Media Marketing

Το Digital Marketing είναι η προώθηση προϊόντων ή μιας εταιρείας (σαν brand-name) μέσω ενός ή περισσοτέρων ηλεκτρονικών μέσων.
Οι περισσότεροι εταιρείες έχουν πλέον ένα ιστότοπο (site) όπου μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Η κατασκευή ενός ιστότοπου πλέον είναι αρκετά εύκολη και οικονομική υπόθεση. Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι το περιεχόμενο της σελίδας να είναι "γραμμένο" και "τοποθετημένο" με κατάλληλο τρόπο ώστε οι μηχανές αναζήτησης (Google) να μπορούν να το εντοπίσουν και να το προβάλλουν στο κατάλληλο κοινό. Επιπλέον όπως μία εταιρεία εξελίσσεται διαρκώς με τον ίδιο τρόπο η ψηφιακή της παρουσία και οι τρόποι επικοινωνίας με τους πελάτες της πρέπει να αλλάζουν επίσης. Σε αυτήν τη περίπτωση οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν είναι εξοικειωμένοι με τα σύγχρονα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ και τα social media κανάλια που υπάρχουν διαθέσιμα για επικοινωνία με το κοινό τους.
Τα κέντρα ελευθέρων σπουδών Labetch δημιούργησαν το σεμινάριο Digital Marketing και Social Media Marketing για επαγγελματίες του marketing και αλλά και μικρές εταιρείες με σκοπό τη πλήρη κατάρτιση του εκπαιδευόμενου αναφορικά με το αντικείμενο του ψηφιακού Marketing. Στόχος του σεμιναρίου είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει μία εικόνα από όλα τα διαθέσιμα εργαλεία διαδικτυακού μάρκετινγκ που υπάρχουν ώστε στη συνέχεια να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική Digital και Social Media Marketing σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής του. Μην ξεχνάτε ότι κανένας δεν ξέρει πώς να στήσει και να διαφημίσει καλύτερα το προϊόν της επιχείρησής σας από εσάς τους ίδιους. Ακόμα και αν απευθυνθείτε σε έναν εξωτερικό συνεργάτη για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού μάρκετινγκ της εταιρείας σας, θα σας φανεί πολύ χρήσιμο να έχετε παρακολουθήσει ένα σεμινάριο ψηφιακού marketing και διαφήμισης ιστοσελίδων ώστε να μπορέσετε να του επικοινωνήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας.
Ενίσχυση Διαδικτυακής παρουσίας μέσω digtial και social media marketing
1.1 Βασικές Έννοιες Digital Marketing
1.2 Σχεδιασμός ενεργειών Ψηφιακού Μάρκετινγκ
2.1 Επιλογές Διαδικτυακής Παρουσίας
2.2 Παράγοντες μιας Ιστοσελίδας - Αυτή η ενότητα θα σας διδάξει πώς να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε μια καλά σχεδιασμένη, υψηλής απόδοσης και βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα που ευθυγραμμίζεται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
2.3 Το SEO (Search Engine Optimization) που θα διδαχθείτε στο σεμινάριο είναι η τεχνική με την οποία μια ιστοσελίδα μπορεί να εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα αναζητήσεων όταν κάποιος ψάχνει συναφές περιεχόμενο σε κάποια μηχανή αναζήτησης και στα ελληνικά μπορεί να αποδοθεί με την έκφραση "βελτιστοποίηση προβολής ιστοσελίδων".

Digital Marketing eLearning

Παρακολουθήστε τα μαθήματα του Digital & Social Media Marketing σεμιναρίου μέσω eLearning, εξολοκλήρου από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Το πρόγραμμα των online μαθημάτων διεξάγεται εξ ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet. Με την εγγραφή στο πρόγραμμα eLearning θα λάβετε πλήρεις οδηγίες για τη χρήση όλων των λειτουργιών της πλατφόρμας που διεξάγονται τα μαθήματα. Έχετε τη δυνατότητα ξεκινώντας τα μαθήματα μέσω elearning να παρακολουθήσετε ένα εισαγωγικό μάθημα με καθηγητή της σχολής LABTECH, ο οποίος θα σας εξοικειώσει με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται να ξέρετε για την διαδικασία μελέτης και την προετοιμασία των εξετάσεων. Το εισαγωγικό μάθημα γίνεται είτε στη σχολή μας είτε μέσω Skype αν ο μαθητής δεν έχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας.
Καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων ο μαθητής μπορεί να επικοινωνεί μέσα από την πλατφόρμα του elearning με τον καθηγητή του σεμιναρίου, για επίλυση αποριών και καθοδήγηση ως προς της μελέτη του. Με την εγγραφή σας στα online μαθήματα digital και social media marketing παραλαμβάνετε:
  • Κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική πύλη "http://elessons.gr".
  • Πρόσβαση σε on-demand μαθήματα
  • Βιβλίο μαθήματος και Ψηφιακές σημειώσεις (e-book)
  • Online Test για καλύτερη εμπέδωση της ύλης.

eLearning Demo

Κάντε δωρεάν ένα δοκιμαστικό μάθημα elearning από το σεμινάριο του Web Design
play ecdl test
To Demo περιέχει ένα ολοκληρωμένο κεφάλαιο με παράδοση μαθήματος, ασκήσεων για εξάσκηση, ερωτήσεων κατανόησης και τεστ προετοιμασίας για την εξέταση.

Κόστος Μαθημάτων Digital & Social Media Marketing

ΣεμινάριοΚόστοςΜέγιστη
Διάρκεια
Χρήσης
Online Αγορά
eLearning€1393 μήνεςαγορά Web Design Seminar
Προσφορά:
Πακέτο eLearning
(2+1)
€2785 μήνες
Με εγγραφή σε 2 eLearning σεμινάρια μπορείτε να επιλέξετε
δωρεάν ένα ακόμα της επιλογής σας.
Παράδειγμα:
Digital & Social Media Marketing + Web Design + δώρο: Photoshop
Επόμενη Έναρξη: 12/12/2018

Πιστοποίηση Digital & Social Media Marketing

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή σας έχετε δυνατότητα να δώσετε την online εξέταση της Labtech για να αποκτήσετε Certificate of Completion του σεμιναρίου Digital & Social Media Marketing. Απαιτείται βαθμολογία 80% και άνω ώστε να θεωρηθεί επιτυχημένη η εξέταση. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες φορές μπορείτε να δώσετε την τελική εξέταση.

Πόσο χρόνο θα χρειαστώ;

Ο μέσος χρόνος εκπαίδευσης (διαβάσματος) που θα χρειαστείτε είναι περίπου 30 ώρες. Συνεπώς αν μέρα παρά ημέρα αφιερώνετε 2 ώρες διαβάσματος περίπου σε 1 μήνα έχετε ολοκληρώσει την ύλη του σεμιναρίου και είστε έτοιμοι για τις εξετάσεις. Σε κάθε περίπτωση στη Labtech δίνουμε μέγιστη προθεσμία 3 μήνες, ώστε να έχετε επαρκές περιθώριο για την ολοκλήρωση του διαβάσματός σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ