Δημόσια πρόσκληση 10/2017 του ΟΑΕΔ για απασχόληση στο δημόσιο τομέα Υγείας

Ξεκινά σήμερα 01 Αυγούστου 2017 και ολοκληρώνεται την 21-08-2017 η υποβολή ιτήσεων ανέργων για συμμετοχή τους για χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών στο «Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης 1.135 ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 64 του ν. 4430/2016 Α’205, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει». Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας των ομάδων
ανέργων που πλήττονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της μακράς ύφεσης, που υφίσταται η ελληνική οικονομία, με προτεραιότητα στους εγγεγραμμένους στα μητρώα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού μακροχρόνια
ανέργους και στους ανέργους που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

Ειδικότερα, το ανωτέρω Πρόγραμμα αποσκοπεί:
 στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων,
 στην αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων,
 στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών,
 στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών των φορέων
Υγείας ,
 στην βελτίωση των υποδομών των δημόσιων νοσοκομείων και τους
εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Υγείας,
 στην αναβάθμιση των προσόντων των ανέργων,
 στη σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με την κάλυψη
κοινωνικών αναγκών.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της με αριθμό 10/2017 Δημόσιας Πρόσκλησης, δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης σε αυτήν (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό), από 01/08/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή έως και 21/08/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή.


Υποχρεωτικά Προσόντα για όλες τις προκηρύξεις

Όπως και σε κάθε άλλη προκήρυξη για κάλυψη θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δημόσιας εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) στο ελληνικό δημόσιο, έτσι και στην προκήρυξη 10/2017 υποχρεωτικό προσόν (Φ.Ε.Κ. 39/Α΄/5.3.2001) αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε πιστοποίηση πληροφορικής ή πιστοποίηση τύπου ECDL.

Προσοχή: Στην προκήρυξη των θέσεων, αναφέρεται ως γνώση υπολογιστών  η οποία όμως αποδεικνύεται μόνο διαμέσου αναγνωρισμένης πιστοποίησης όπως αναφέρεται στο παράρτημα ΙΙΙ - Προσοντολόγιο.

Οι ενότητες που μπορούν να ζητηθούν στην συγκεκριμένη προκήρυξη είναι:
  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer, Outlook, Outlook Express κτλ)

Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού. 

Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται του κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.


Τελικό Κόστος
Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Σημειώσεις, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + 3 δωρεάν επανεξετάσεις, Έκδοση Πιστοποιητικού
Για ανέργους και φοιτητές
Για εργαζόμενους
€ 239
€ 334


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τα δωρεάν μαθήματα σε ανέργους και φοιτητές μέσω τηςηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής ή τηλεφωνικά στο 2104256830





Έναρξη επόμενου τμήματος:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ