Προκήρυξη 1ΕΓ/2017 για επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 1998

Προκήρυξη 1ΕΓ/2017 για προσλήψεις από επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 1998


Προκήρυξη για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με την πλήρωση διακοσίων είκοσι (220) οργανικών θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) των κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών σε υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή.

Το ΑΣΕΠ καλει όσους υποψηφίους, έλαβαν στο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ έτους 1998 βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης της κατηγορίας τεχνολογικής εκπαίδευσης των κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών, και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 3320/2005, να υποβάλουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης για την πλήρωση διακοσίων είκοσι (220) θέσεων Τεχνολογικής (Τ.Ε.) Εκπαίδευσης, ως κατωτέρω:

α. Εκατόν είκοσι (120) οργανικές θέσεις κατηγορίας ΤΕ, των κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών σε υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.
και

β. Εκατό (100) οργανικές θέσεις κατηγορίας ΤΕ, των κλάδων Εφοριακών και Τελωνειακών σε υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Κατεβάστε ολόκληρη τη προκήρυξη 1ΕΓ/2016 από τον ΑΣΕΠ


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δύνανται να υποβάλουν για την πλήρωση των προκηρυσσομένων θέσεων, οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους της παρούσας προκήρυξης εφόσον κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής δεν: α) έχουν ήδη διοριστεί ως τακτικό προσωπικό, μόνιμοι υπάλληλοι και υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) με οποιαδήποτε διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, β) διορίστηκαν ως τακτικό προσωπικό με οποιαδήποτε διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και εν συνεχεία παραιτήθηκαν, γ) κατατάχθηκαν βάσει νέου πανελλήνιου πίνακα (Ανασύνταξη Πινάκων Κατάταξης Προκήρυξης ΑΣΕΠ 8/1997 (ΦΕΚ 124/30.6.2005/τ. Π. ΑΣΕΠ) σε σειρά διοριστέου σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 5 του ν. 3320/2005 και δεν αποδέχτηκαν το διορισμό τους.

Επίσης, όσοι υποψήφιοι έχουν ενταχθεί στον πίνακα διοριστέων της 1ΕΓ/2016 Προκήρυξης (ΦΕΚ 3/10.5.2016, τ. Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π., όπως διορθώθηκε με το ΦΕΚ 4/19.5.2016, τ. Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) λαμβανομένης υπόψη και τυχόν ανασύνταξης αυτού μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν δύνανται να υποβάλουν Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παρούσα προκήρυξη.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα με τους κωδικούς τους αναφέρονται στην ενότητα ΙII. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ


Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο είκοσι (20) ημερών από την επομένη της ημερομηνίας δημοσίευσής της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Τεύχος ΑΣΕΠ 36/25.10.2017). Συγκεκριμένα η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 14η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη.

Το εμπρόθεσμο της αιτήσεως κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Υποχρεωτικά Προσόντα για όλες τις προκηρύξεις

Όπως και σε κάθε άλλη προκήρυξη για κάλυψη θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δημόσιας εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) στο ελληνικό δημόσιο, έτσι και στην προκήρυξη στο 1ΕΓ/2017 υποχρεωτικό προσόν (Φ.Ε.Κ. 39/Α΄/5.3.2001) αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε πιστοποίηση πληροφορικής ή πιστοποίηση τύπου ECDL.

Προσοχή: Στην προκήρυξη των θέσεων, δεν υπάρχει αναφορά για την πιστοποίηση υπολογιστών, όμως στην προκήρυξη 1ΕΓ/2016 που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2016, ζητήθηκε από όλους τους διορισθέντες (και όταν πλεόν παρουσιάστηκαν στις υπηρεσίες που διορίσθηκαν) να προσκομίσουν πιστοποίηση ηλεκτρονικών υπολογιστών προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους.

Οι ενότητες που μπορούν να ζητηθούν στην συγκεκριμένη προκήρυξη είναι:
  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer, Outlook, Outlook Express κτλ)

Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού. 

Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται του κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.


Τελικό Κόστος
Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Σημειώσεις, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + 3 δωρεάν επανεξετάσεις, Έκδοση Πιστοποιητικού
Για ανέργους και φοιτητές
Για εργαζόμενους
€ 239
€ 334


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τα δωρεάν μαθήματα σε ανέργους και φοιτητές μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής ή τηλεφωνικά στο 2104256830






Έναρξη επόμενου τμήματος:

Σχόλια

  1. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω με κάλεσαν στο υπουργείο πολιτισμού ως διοριστέο αλλά ενημερώθηκα ότι πρέπει να έχω πιστοποίηση υπολογιστών και μου είπαν να την προσκομίσω εντός 20 ημερών προλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, αν έχετε μια νορμάλ επαφή με υπολογιστή, (πλοήγηση internet, αποστολή email, ίσως και λίγο word) μπορούμε να σας προετοιμάσουμε και να δώσετε τις εξετάσεις με επιτυχία μέσα σε 10 ημέρες (ή και λιγότερο αν είστε αρκετά προχωρημένος).

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ