Σελίδες

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Προκήρυξη 10Κ/2017 ΑΣΕΠ για προσλήψεις ΑΔΜΗΕ - ΔΕΗ

Προκήρυξη 10Κ/2017 ΑΣΕΠ για προσλήψεις ΑΔΜΗΕ - ΔΕΗ


Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 10Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα έξι (76) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΑΔΜΗΕ Α.Ε» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Δείτε την προκήρυξη 10Κ/2017 από τον ιστότοπο του ΑΣΕΠ
(αναλυτικά τα δύο ΦΕΚ της προκηρυξης (σε μορφή zip) βρίσκονται εδώ)

Προθεσμίες Υποβολής Αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 29 Αυγούστου 2017 και λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00.Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Γενικά Προσόντα Υποψηφίων

Όπως και σε κάθε άλλη προκήρυξη για κάλυψη θέσεων στο ελληνικό δημόσιο, έτσι και στην προκήρυξη της ΑΔΜΗΕ - ΔΕΗ απαραίτητο προσόν για την υποβολή υποψηφιότητας για θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Διοικητικό αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε πιστοποίηση πληροφορικής (Κωδικός 001).  Για να είναι αποδεκτή από το δημόσιο η πιστοποίηση πληροφορικής πρέπει να έχει αποκτηθεί από έναν από τους αδειοδοτημένους φορείς για πιστοποιήσεις πληροφορικής: ECDL, ICT, Global Cert, ACTA, Infotest, Keycert, Cambridge. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και πιστοποίηση πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στις παρακάτω ενότητες: 
 • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
 • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
 • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer και Outlook)

  Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού.

  Τελικό Κόστος
  Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Βιβλία, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + επανεξέταση, Έκδοση Πιστοποιητικού
  Για ανέργους και φοιτητές
  Για εργαζόμενους
  € 239
  € 334

  Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα σε ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.  Έναρξη επόμενου τμήματος:

  Δηλώστε απευθείας συμμετοχή, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.

  16 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, διάβασα ότι θα βγει κ επόμενη προκήρυξη για ΔΕΗ για 600 άτομα. Ξέρετε κάτι?

   ΑπάντησηΔιαγραφή
   Απαντήσεις
   1. Καλησπέρα, σύμφωνα με άρθρο του Έθνος/εργασία http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318
    θα βγει για 600 άτομα από όλες τις βαθμίδες (ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ). Ανάλογα τη θέση θα ζητηθούν αντίστοιχα ξένες γλώσσες και πιστοποιητικό πληροφορικής. Μόλις ανακοινωθούν επιπλέον λεπτομέρειες θα ενημερώσουμε το άρθρο

    Διαγραφή
   2. Με πτυχιο εφαρμογων πληροφορικης στη διοικηση και οικονομια και την αγγλικη γλωσσα (lower) για ποια θεση μπορω να κανω αιτηση? Παρεπιπτοντως ειμαι κατοικος αθηνων.

    Διαγραφή
   3. Καλησπέρα, μπορείτε να κάνετε αίτηση σε όσες θέσεις αναφέρονται σε πτυχίο πληροφορικής. Συγκεντρωτικά στις σελίδες 4-5 του φύλλου εφημερίδας κυβερνήσεως για το διαγωνισμό της ΔΕΗ και αναλυτικά στους πίνακες κατανομής θέσεων ανά περιοχή.

    Διαγραφή
  2. οι παραπανω προκυρηξεις της δεη ειναι μονο για αθηνα?? για αλλες περιοχες θα βγουν ?? σας ευχαριστω

   ΑπάντησηΔιαγραφή
   Απαντήσεις
   1. Είχαν ήδη βγει προκηρύξεις για υπολοιπη Ελλάδα. Πτολεμαΐδα κλπ...

    Διαγραφή
  3. exw parei word, excel kai internet ws enothtes me kalyptei?

   ΑπάντησηΔιαγραφή
   Απαντήσεις
   1. Καλησπέρα, δυστυχώς οι ενότητες πληροφορικής δεν είναι όπως οι ξένες γλώσσες με μόρια. Αν δεν έχετε όλες ενότητες που ζητάει η προκήρυξη δεν θα δεχτούν την αίτησή σας. Στις θέσεις με κωδικό 063 ζητάνε και το PowerPoint

    Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν έχω πιστοποίηση γνώσης υπολογιστών από κάποιο Πανεπιστήμιο δεν μετράει?

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα,
   εάν έχεις παρακολουθήσει τον απαιτούμενο αριθμό μαθημάτων από τη σχολή σου φυσικά και μετράει. Θα πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις όπως αναφέρονται εδώ:
   http://labtechnews.blogspot.gr/2014/02/pws-apodikniete-i-gnwsi-ypologiston.html

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπέρα θα μπορουσα να κάνω αίτηση για την προκυρηξη με πτυχιο ΑΕΙ φιλολογίας, εφ'οσον πληρώ τις προϋποθέσεις της ξένης γλώσσας και Η/Υ? Ρωτάω γιατι άκουσα πως μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε που είναι κατηγορία ΠΕ

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα κι από εμένα. Εχω πτυχίο φυσικής από το ΑΠΘ. Είναι επαρκές για τη θέση 539??? ευχαριστώ

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα για πτυχιουχους φιλολογους η φυσικους δεν υπαρχει καποια σχετικη θεση.

   ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπορω να κανω αιτηση για τη δεη σε αθηνα-θεσσαλονικη?ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΩΡΑ/ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ?

   ΑπάντησηΔιαγραφή
   Απαντήσεις
   1. Έχει λήξει ο συγκεκριμένος διαγωνισμός από 10.02.2017 λογικά θα ξαναβγάλουν γιατί οι συγκεκριμένες θέσεις είναι για εποχικούς.

    Διαγραφή