Προσλήψεις με Προκήρυξη 5Κ/2022 ΑΣΕΠ στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Προσλήψεις με Προκήρυξη 5Κ/2022 ΑΣΕΠ στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
Προκήρυξη ΑΣΕΠ υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού



Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η με αριθμό 5Κ/2022 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 42/05.07.2022/τ.ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.




Προθεσμία Υποβολής Δικαιολογητικών

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 21.07.2022 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 05.08.2022, ημέρα Παρασκευή.


Πιστοποίηση Πληροφορικής

Όπως και σε κάθε άλλη προκήρυξη για κάλυψη θέσεων στο ελληνικό δημόσιο, έτσι και στην προκήρυξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού απαραίτητο προσόν για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ διοικητικό, για την υποβολή υποψηφιότητας αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε πιστοποίηση πληροφορικής. Για να είναι αποδεκτή από το δημόσιο η πιστοποίηση πληροφορικής πρέπει να έχει αποκτηθεί από έναν από τους αδειοδοτημένους φορείς για πιστοποιήσεις πληροφορικής: ECDL, ICT, Global Cert, ACTA, Infotest, Keycert, Cambridge.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και πιστοποίηση πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στις παρακάτω ενότητες:

  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer και Outlook)


Μαθήματα Πληροφορικής και κόστος πιστοποίησης


Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού.

Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται του κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.

Τελικό Κόστος: 175 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Βιβλία, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, εξέταση 3 ενοτήτων, Έκδοση Πιστοποιητικού

Περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα σε ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.

Δηλώστε συμμετοχή στα μαθήματα, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ