Προσλήψεις της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΤΕ) μέσω προκήρυξης 11Κ/2017 ΑΣΕΠ

Προσλήψεις της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΤΕ) μέσω προκήρυξης 11Κ/2017 ΑΣΕΠ


Με 30 προσλήψεις κυρίως τεχνικού προσωπικού επανέρχεται η Τράπεζα της Ελλάδος στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Εκδόθηκε η Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 11Κ/2017 , που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Τράπεζα της Ελλάδος.

Δείτε την προκήρυξη 11Κ/2017 από τον ιστότοπο του ΑΣΕΠ.
(Αναλυτικά το ΦΕΚ της προκήρυξης βρίσκεται εδώ).

Περιγραφή Αντικειμένου Θέσεων

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι αρμόδια για την εφαρμογή της νομισματικής πολιτικής του Ευρωσυστήματος στην Ελλάδα και τη διαφύλαξη της σταθερότητας του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Οι ανωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης όπως περιγράφεται παρακάτω:

ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών παραγωγικών μηχανών (εκτυπωτικές μηχανές χάρτου, μηχανές τύπωσης κερμάτων κ.λπ.) και εξοπλισμού υποστήριξης λειτουργίας του κτιρίου.

ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων/ αυτοματισμών των παραγωγικών μηχανών (εκτυπωτικές μηχανές χάρτου, μηχανές τύπωσης κερμάτων κ.λπ.) και του εξοπλισμού ασθενών ρευμάτων υποστήριξης λειτουργίας του κτιρίου. Λειτουργία, αναβάθμιση, επέκταση, εκ- συγχρονισμός, συντήρηση των μηχανών επεξεργασίας τραπεζογραμματίων Ευρώ, ξένων τραπεζογραμματίων και κερμάτων κυκλοφορίας σε ό,τι αφορά το ηλεκτρονικό μέρος, καθώς και των παρελκόμενων συστημάτων αυτών, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της Τράπεζας.

ΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ: Συντήρηση νομισμάτων, έργων τέχνης, αρχειακού υλικού, σπάνιων βιβλίων, λοιπών συλλεκτικών αντικειμένων και διακοσμητικών κτιριακών στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ

ΔΕ ΠΙΕΣΤΩΝ-ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ Ή ΔΕ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

Ημερομηνίες Υποβολής Δικαιολογητικών

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει στις 31 Αυγούστου 2017 και λήγει 15 Σεπτεμβρίου 2017. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.


Γενικά Προσόντα Υποψηφίων

Όπως και σε κάθε άλλη προκήρυξη για κάλυψη θέσεων στο ελληνικό δημόσιο, έτσι και στην προκήρυξη της Τράπεζας της Ελλάδος απαραίτητο προσόν για την υποβολή υποψηφιότητας για θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Διοικητικό αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε πιστοποίηση πληροφορικής (Κωδικός 001). Για να είναι αποδεκτή από το δημόσιο η πιστοποίηση πληροφορικής πρέπει να έχει αποκτηθεί από έναν από τους αδειοδοτημένους φορείς για πιστοποιήσεις πληροφορικής: ECDL, ICT, Global Cert, ACTA, Infotest, Keycert, Cambridge. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και πιστοποίηση πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στις παρακάτω ενότητες: 
  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer και Outlook)

    Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης υπολογιστών, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού. 

    Τελικό Κόστος
    Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Βιβλία, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + 3 δωρεάν επανεξετάσεις, Έκδοση Πιστοποιητικού
    Για ανέργους και φοιτητές
    Για εργαζόμενους
    € 239
    € 334

    Περισσότερες πληροφορίες για μαθήματα για ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.



    Έναρξη επόμενου τμήματος:

    Δηλώστε απευθείας συμμετοχή, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.

    Σχόλια

    Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

    Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

    Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

    Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ