Προκήρυξη ΑΣΕΠ 6Κ/2017 - Μόνιμες Προσλήψεις στην υπηρεσία ασύλου

Προκήρυξη ΑΣΕΠ 6Κ/2017 - Μόνιμες Προσλήψεις στην υπηρεσία ασύλου


Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 6Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων τριών (203) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

Οι θέσεις κατανέμονται σε έξι ειδικότητες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι πολυπληθέστερες από αυτές είναι οι εξής δύο:
• ΠΕ Διοικητικού 105 θέσεις, και
• ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, 56 θέσεις.

Επίσης θα προκηρυχθούν 27 θέσεις ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, δώδεκα θέσεις ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, δύο ΤΕ Πληροφορικής και μία ΠΕ Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Εξάλλου στις γενικές θέσεις, οι οποίες απευθύνονται στον ευρύ πληθυσμό των ενδιαφερομένων, κατανέμονται συνολικά 122 θέσεις, ενώ οι υπόλοιπες 81 αντιστοιχούν σε ειδικές κατηγορίες, όπως οι πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και μονογονεϊκές οικογένειες, καθώς και τα μέλη τους, αλλά και άτομα με αναπηρία άνω του 50%, άτομα που έχουν αδελφό, σύζυγο ή τέκνο με αναπηρία άνω του 67%, και Ελληνες υπήκοοι που προέρχονται από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Τα προσόντα

Αναφορικά με τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών των δύο από τις ειδικότητες, απ’ όπου θα επιλεγούν οι 132 επιτυχόντες στον επικείμενο διαγωνισμό, είναι οι ακόλουθοι:

ΠΕ Διοικητικού: Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ, ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ, ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής, ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού: Πτυχίο ή δίπλωμα Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας, ή Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, ή Βαλκανικών Σπουδών, ή Δημόσιας Διοίκησης, ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών, ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, ή Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών, ή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης, ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, ή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, ή Διοίκησης Τεχνολογιών, ή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ή Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης, ή Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, ή Επιχειρησιακής Ερευνας και Μάρκετινγκ, ή Επιχειρησιακής Ερευνας και Στρατηγικής Πωλήσεων (Marketing), ή Ιστορίας-Αρχαιολογίας-Κοινωνικής Ανθρωπολογίας με κατεύθυνση Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, ή Κοινωνιολογίας, ή Κοινωνικής Διοίκησης, ή Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης: Εισαγωγική Κατεύθυνση: α) Πολιτικής Επιστήμης, β) Κοινωνικής Διοίκησης με κατεύθυνση Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής, ή Κοινωνικής Πολιτικής, ή Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, ή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, ή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας, ή Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ή Λογιστικής Χρηματοοικονομικής και Ποσοτικής Ανάλυσης, ή Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών ή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, ή Μαθηματικών με κατεύθυνση Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, ή Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής.

Προθεσμίες Υποβολής Αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 15 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 30 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Κατεβάστε ολόκληρη τη προκήρυξη 6Κ/2017 εδώ


Πιστοποίηση Πληροφορικής


Σε περίπτωση που για τη θέση που ενδιαφέρει τον ενδιαφερόμενο ζητείται γνώση Η/Υ η θέση σημειώνεται με τον κωδικό 001. Για να είναι αποδεκτή από το δημόσιο η πιστοποίηση πληροφορικής πρέπει να έχει αποκτηθεί από έναν από τους αδειοδοτημένους φορείς για πιστοποιήσεις πληροφορικής: ECDL, ICT, Global Cert, ACTA, Infotest, Keycert, Cambridge, Unicert. 
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και πιστοποίηση πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στις παρακάτω ενότητες: 

  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer και Outlook)

Μαθήματα Πληροφορικής και κόστος πιστοποίησης


Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού.  

Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται του κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.

Τελικό Κόστος
Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Βιβλία, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + επανεξέταση, Έκδοση Πιστοποιητικού
Για ανέργους και φοιτητές
Για εργαζόμενους
€ 239
€ 334



Περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα σε ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.





Έναρξη επόμενου τμήματος:
Δηλώστε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.

Πηγή: Έθνος Εργασία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ