Προκήρυξη 1Ε/2017 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων

Προκήρυξη 1Ε/2017 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων


Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει την πλήρωση εννέα (9) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων (Ρ.Α.Λ.), όπως αναλυτικά αναφέρονται αυτές στον παρακάτω «ΠΙΝΑΚΑ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ/ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ».



Η Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) είναι Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή, η οποία έχει ως γενικότερη αποστολή την εποπτεία και τη διασφάλιση της νομιμότητας των σχέσεων μεταξύ δημοσίων και ιδιωτικών φορέων του εθνικού λιμενικού συστήματος, την τήρηση της συμβατικής τάξης και την εφαρμογή της νομοθεσίας περί ελεύθερου ανταγωνισμού.

– Οι υποψήφιοι/ες για τη θέση ΕΕΠ Εποπτεία, Παρακολούθηση και Έλεγχος Αγοράς πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως: με την εποπτεία των λιμένων και της αγοράς λιμενικών υπηρεσιών σε σχέση με ζητήματα ανταγωνισμού, κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης, τιμολόγησης, κρατικών ενισχύσεων και διαφάνειας.

– Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις ΕΕΠ Ανάλυση και Οικονομική Τεκμηρίωση πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως: με τη συλλογή, επεξεργασία και αξιολόγηση τεχνικών, οικονομικών, λογιστικών και εμπορικών στοιχείων νομικών ή φυσικών προσώπων παροχής λιμενικών υπηρεσιών, προσδιορισμός λιμενικών τελών, επίβλεψη μελετών και ερευνών αγοράς σε θέματα αρμοδιότητας της Ρ.Α.Λ., παρακολούθηση υποθέσεων ανταγωνισμού, εισήγηση νομοθετικών και ρυθμιστικών διατάξεων για την διασφάλιση του ελεύθερου ανταγωνισμού.

– Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις ΕΕΠ Τεχνική Αξιολόγηση Λιμενικών Έργων πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως: με την παρακολούθηση και αξιολόγηση της μελέτης, κατασκευής και συντήρησης λιμενικών έργων.

– Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις ΕΕΠ Οικονομική Διαχείριση πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως: με την οργάνωση και λειτουργία λογιστηρίου, σύνταξη προϋπολογισμού, απολογισμού και ισολογισμού, μισθοδοσία και ασφαλιστικές εισφορές, καταγραφή και παρακολούθηση κινητής και ακίνητης περιουσίας της Ρ.Α.Λ., είσπραξη τελών υπέρ Ρ.Α.Λ.

– Οι υποψήφιοι/ες για τη θέση ΕΕΠ Διοίκηση Προσωπικού πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως: με το χειρισμό όλων των θεμάτων που άπτονται του ανθρώπινου δυναμικού της Ρ.Α.Λ. και ειδικότερα θεμάτων που αφορούν διορισμούς/προσλήψεις, αποσπάσεις και μετατάξεις, υπηρεσιακή κατάσταση και εξέλιξη των εργαζομένων, άδεις προσωπικού καθώς και διαδικασίες συνταξιοδότησης, σχεδιασμού της εκπαίδευσης-επιμόρφωσης του προσωπικού της Ρ.Α.Λ.

– Οι υποψήφιοι/ες για τη θέση ΕΕΠ Τεχνολογία Πληροφορικής και Επικοινωνιών πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως: με την παρακολούθηση του τεχνολογικού εξοπλισμού, του δικτύου, του τηλεφωνικού κέντρου και των συστημάτων πληροφορικής της Ρ.Α.Λ., με το σχεδιασμό λογισμικών εφαρμογών, ανάπτυξη, επιμέλεια και συντήρηση του ιστότοπου και της ενδοδικτυακής πύλης της Ρ.Α.Λ., την εκπαίδευση του προσωπικού της Ρ.Α.Λ. στη χρήση πληροφοριακών συστημάτων καθώς και την εκπόνηση προτάσεων χρηματοδότησης της Ρ.Α.Λ. για έργα πληροφορικής.

Κατεβάστε ολόκληρη την προκήρυξη 1Ε/2017 εδώ


Προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση» (έντυπο ΑΣΕΠ με την ένδειξη ΕΕ) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες > Έντυπα – Διαδικασίες > Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό > Διαθέσιμα Έντυπα - Έντυπο ΑΣΕΠ Ε.Ε. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την 24η Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή. Η αίτηση με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 1Ε/2017 Τ.Θ. 14 308 Αθήνα Τ.Κ. 115 10

Πιστοποίηση Πληροφορικής


Σε περίπτωση που για τη θέση που ενδιαφέρει τον ενδιαφερόμενο ζητείται γνώση Η/Υ όπως αναφέρεται στο παράρτημα Γ του φύλλου ΑΣΕΠ, για να είναι αποδεκτή από το δημόσιο η πιστοποίηση πληροφορικής πρέπει να έχει αποκτηθεί από έναν από τους αδειοδοτημένους φορείς για πιστοποιήσεις πληροφορικής: ECDL, ICT, Global Cert, ACTA, Infotest, Keycert, Cambridge, Unicert. 
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και πιστοποίηση πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στις παρακάτω ενότητες: 

  • Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word) 
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel) 
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer και Outlook)

Μαθήματα Πληροφορικής και κόστος πιστοποίησης


Η σχολή πληροφορικής LABTECH θα συνεχίσει τη διενέργεια ταχύρρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης, για τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού.  

Οι άνεργοι και οι φοιτητές απαλλάσσονται του κόστους των μαθημάτων και χρεώνονται μόνο τα παράβολα εξετάσεων και έκδοσης του πιστοποιητικού τους.

Τελικό Κόστος
Περιλαμβάνονται: Μαθήματα, Βιβλία, Test εξετάσεων, Κάρτα Εξετάσεων, 3 εξετάσεις + 3 δωρεάν επανεξετάσεις, Έκδοση Πιστοποιητικού
Για ανέργους και φοιτητές
Για εργαζόμενους
€ 239
€ 334



Περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα σε ανέργους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της σχολής www.labtech.gr ή να ενημερωθείτε στο 2104256830.






Έναρξη επόμενου τμήματος:
Δηλώστε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.

Πηγή: Έθνος Εργασία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ