Σταματήστε τις ενοχλητικές βίντεο - διαφημίσεις στο YouTube

Σταματήστε τις ενοχλητικές βίντεο - διαφημίσεις στο YouTube


Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ έχω βαρεθεί αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις βίντεο που εμφανίζονται πριν η κατά τη διάρκεια προβολών στο Youtube. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας ένα πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξαλείψετε όλες τις διαφημίσεις με βίντεο. 

AdBlock


Το πρόσθετο AdBlock θα σταματήσει αυτόματα τα βίντεο διαφημίσεων και επιπλέον θα σας δώσει τα μέσα για να εξαλείψετε banners, pop-ups, ή άλλες ενοχλητικές διαφημίσεις που υποβαθμίζουν την εμπειρία web surfing! Αν έχετε πρόβλημα με τις οδηγίες εγκατάστασης δείτε το αντίστοιχο βίντεο με τις οδηγίες από την ομάδα των δημιουργών του προγράμματος


Συμβατότητα και Ταχύτητα πλοήγησης


Το πρόγραμμα έχει κατασκευαστεί ώστε να είναι συμβατό με την πλειοψηφία των web browsers (φυλλομετρητών) και ιδιαίτερα ελαφρύ ώστε να καταναλώνει ελάχιστη μνήμη και επεξεργαστική ισχύ. Μεταβείτε στην αντίστοιχη σελίδα ανάλογα με τον φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε.


Mozilla: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/
Internet Explorer: http://simple-adblock.com/
Safari: http://safariadblock.com/
Google Chrome:https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom

Συμπέρασμα


Η διαφήμιση στο Internet είναι ιδιαίτερα εξελιγμένη και συνήθως ο χρήστης παρακολουθεί διαφημίσεις που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά του. Ειδικά όταν αυτό συμβαίνει σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google search και ο Bing πολλές φορές οι διαφημίσεις με φέρνουν πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα της αναζήτησης. Η παρακολούθηση όμως στο YouTube είναι μία εμπειρία διασκέδασης (ή και εκπαίδευσης αρκετά συχνά - Tutorials κλπ) κατά την οποία δεν θέλουμε διακοπές από ενοχλητικά διαφημιστικά μηνύματα. Δεν φτάσαμε στην εποχή του on Demand video για να αρχίσω να ξαναβλέπω παθητικά διαφημίσεις λες και βλέπω τηλεόραση. Εγώ τουλάχιστον εγκαθιστώντας το AdBlock ένιωσα ότι ξαναπήρα το έλεγχο σε αυτό το μικρό κομμάτι διασκέδασης που λέγεται Youtube. Η απόφαση δική σας.


Σχόλια

  1. Λίγα πράγματα κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι από το 2012 το άρθρο. έχεις εντοπίσει κανένα πιο πρόσφατο προγραμματάκι???

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ