Δωρεάν μαθήματα Υπολογιστών

Δωρεάν μαθήματα Υπολογιστών

για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, Λιμενικού, ΔΕΗ, ΕΛΣΤΑΤ, Ελεγκτές Υπουργείου Οικονομικών, ΕΛΤΑ, ΝΕΡΙΤ

Πλέον σε κάθε προκήρυξη για κάλυψη θέσεων στο ελληνικό δημόσιο και τους δήμους, είτε μέσω ΑΣΕΠ, είτε απευθείας, απαραίτητο προσόν βαση του Φ.Ε.Κ. 39/Α΄/5.3.2001 για την υποβολή υποψηφιότητας αποτελεί η πιστοποίηση γνώσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε πιστοποίηση πληροφορικής.
Δωρεάν μαθήματα επιδοτούμενα σεμινάριαΤο κέντρο πληροφορικής LABTECH στα πλαίσια του προγράμματος "Ειδικές Τιμές για Ανέργους" του ΟΑΕΔ προσφέρει δωρεάν την εκπαίδευση στις βασικές ενότητες πληροφορικής.
Δικαιούχοι είναι όλοι οι άνεργοι και οι φοιτητές που έχουν την ανάγκη να αποκτήσουν γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στην σύγχρονη αγορά εργασίας. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για τις θέσεις εργασίας του δημοσίου και τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αλλά και μία σημαντική πιστοποίηση πληροφορικής αναγνωρισμένη και στον ιδιωτικό τομέα.
Τα δίδακτρα των μαθημάτων είναι δωρεάν και επιβαρύνεστε μόνο το κόστος των εξετάσεων. Το σεμινάριο χωρίζεται σε δύο κύκλους μαθημάτων, ανεξάρτητους μεταξύ τους. Κάθε κύκλος αποτελείται από τρείς ενότητες. Ο πρώτος κύκλος είναι υποχρεωτικός ενώ ο δεύτερος είναι προαιρετικός.

Ύλη Σεμιναρίου

πιστοποίηση υπολογιστών
Η ύλη που θα διδαχθείτε καλύπτει τις Βασικές Ενότητες Πληροφορικής όπως αυτές ορίζονται για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και αποτελούν το Βασικό Πτυχίο που ζητείται και στον ιδιωτικό τομέα.
1ος κύκλος (30 ώρες - 3 ενότητες):
Επεξεργασία κειμένου (Word)
Λογιστικά φύλλα (Excel)
Εφαρμογές στο διαδίκτυο (Internet & Outlook)
2ος κύκλος- προαιρετικός (27 ώρες-3 ενότητες):
Διαχείριση Η/Υ (Windows)
Παρουσιάσεις (PowerPoint)
Βάσεις Δεδομένων (Access)
Για κάθε ενότητα (Word, Excel, κλπ ) πρέπει να δώσετε μία ξεχωριστή εξέταση διάρκειας 50 λεπτών. Συνεπώς χρειάζεστε 3 εξετάσεις για να ολοκληρώσετε το 1ο κύκλο ή 6 εξετάσεις για να ολοκληρώσετε 1ο και 2ο κύκλο.

Κόστος Εξετάσεων

Οι άνεργοι και φοιτητές επιβαρύνονται μόνο το κόστος της πιστοποίησης του εξεταστικού φορέα το οποίο ανέρχεται σε 75€ για την κάρτα δεξιοτήτων, 43€ για κάθε μία από τις εξεταστικές ενότητες και 35€ για την τελική έκδοση του πιστοποιητικού.
πχ. : για τον 1ο κύκλο το κόστος των εξετάσεων ανέρχεται σε 70+(3*38)+25 = 239€.

* Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν υπό προϋποθέσεις και εργαζόμενοι καταβάλλοντας 95€ επιπλέον ως συμμετοχή στα δίδακτρα του κάθε κύκλου.

Μαθήματα εξ' αποστάσεως

Σε περίπτωση που διαμένετε εκτός Αθηνών ή λόγω απόστασης και χρόνου δεν μπορείτε να μεταβείτε στο χώρο της σχολής για την παρακολούθηση των μαθημάτων, μπορείτε να διδαχθείτε την ύλη που απαιτείται αλλά και να κάνετε και όλη την προετοιμασία των εξετάσεων (τεστ προσομοίωσης εξετάσεων) μέσω του e-learning συστήματόςμας. Το πρόγραμμα των online μαθημάτων διεξάγεται εξ' ολοκλήρου μέσω intenet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet. Μπορείτε να δείτε ένα Demo από τα μαθήματα μέσω e-learning κάνοντας κλικ εδώ.

Μαθήματα - Παροχές - Test προετοιμασίας

Τα μαθήματα γίνονται σε τάξεις των 9 ατόμων. Ο κάθε μαθητής δουλεύει σε ατομικό υπολογιστή. Το μάθημα γίνεται από έμπειρους πιστοποιημένους καθηγητές, με τη βοήθεια διαδραστικών πινάκων για την καλύτερη παρουσίαση του μαθήματος. Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα στην τάξη με τον καθηγητή σας θα έχετε και δωρεάν πρόσβαση στα online test που μπορείτε να κάνετε και από το σπίτι για την τελική προετοιμασία των εξετάσεών σας.


Έναρξη επόμενου τμήματος:

Δήλωση συμμετοχής

Για την συμμετοχή σας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2104256830 (4 γραμμές) ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ