Σεμινάρια Photoshop


Οργανώστε και επεξεργαστείτε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με το Photoshop, το κορυφαίο επαγγελματικό εργαλείο γραφιστικής. Το πρόγραμμα Photoshop είναι ένα πολύ δυνατό και δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, με το οποίο μπορούμε να επεξεργαστούμε φωτογραφικές εικόνες και περιέχει ομάδες εργαλείων, για ζωγραφική, γραφιστική χρήση (vector design) μια για επεξεργασία εικόνας. Το Photoshop είναι ένα εύχρηστο και ευέλικτο πρόγραμμα μιας και χρησιμοποιείται από πολλά λειτουργικά συστήματα, όπως το Mac, τα Windows, το UNIX. Διαθέτει ένα παρά πολύ φιλικό περιβάλλον χρήστη καθώς και το πληρέστερο σετ από εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφίας. Τα σεμινάρια του Photoshop χωρίζονται σε δύο επίπεδα.

Στο πρώτο επίπεδο γίνεται η εκμάθηση του βασικού περιβάλλοντος και των εργαλείων του Photoshop. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση ECDL Image Maker.

Στο δεύτερο επίπεδο μαθημάτων, χρησιμοποιούνται προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας Adobe.


E-learning σεμινάριο Photoshop

Παρακολουθήστε το online σεμινάριο του Photoshop εξολοκλήρου από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης i-Cosmos σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευθείτε εξίσου γρήγορα και αποτελεσματικά προσαρμόζοντας την εκπαίδευση στο δικό σας πρόγραμμα. Αφού ο μαθητής παρακολουθήσει το online μάθημα μέσω της πλατφόρμας e-learning έχει τη δυνατότητα να ασκηθεί σε δομημένο ασκησιολόγιο για την κάθε ενότητα που παρακολούθησε. Καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων ο μαθητής μπορεί να επικοινωνεί μέσω email με τον καθηγητή του σεμιναρίου, για επίλυση αποριών και καθοδήγηση ως προς της μελέτη του. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μία ενότητα από τα online μαθήματα του Photoshop για να κατανοήσετε καλύτερα τη δομή και το περιβάλλον των μαθημάτων.










Πιστοποιηθείτε με την Adobe 



Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας και στο τομέα της γραφιστικής με τις πιστοποιήσεις της Adobe, της κορυφαίας εταιρείας γραφικών τεχνών στο κόσμο. Ολοκληρώνοντας τους δύο κύκλους μαθημάτων του Photoshop μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση Visual Communication with Adobe Photoshop. Αποκτήστε πιστοποίηση με διεθνή αναγνώριση και κύρος. Οι εξετάσεις διενεργώνται στη σχολή μας μέσω του διεθνούς συστήματος εξετάσεων της Certiport

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκήρυξη Λιμενικού για προσλήψεις Αξιωματικών

Γιατί να γίνω Microsoft Office Master;

Δημοτική Αστυνομία και Δικαστική Αστυνομία - Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ